Mai­Kupon

🚌 Szeptemberi buszos kirándulás Hallstattba, az UNESCO Világörökség listáján is szerepelő kisvárosba és Salzburgba. Az utazás 1 főnek 24.990 Ft helyett 18.290 Ft. Most fizetendő 2.740 Ft.

Hallstatt, Salzburg szeptemberi buszos kirándulás 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:24 990 FtElőlegben fizetendő:2 740 FtTeljes ár:18 290 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elutazás hajnali 1:00 órakor a Népligetből. Érkezés 8-9 óra között Hallstattba, az UNESCO Világörökség listáján is szerepelő kisvárosba. A városka a Dachstein lábánál elterülő tó partján épült meg, jellegzetessége, ahogyan a kis házai a hegy oldalában fecskefészek-szerűen emelkednek egymás fölött. Hallstattot a Salzkammerguti tóvidék legfestőibb városkájaként tartják számon. Egy közös séta keretében megismerkedünk legfőbb látnivalóival. (Főtere talán Ausztria legszebb főtere. Olyan, mint egy mesebeli tér, mesebeli kis házikókkal és a Szentháromság szoborral a közepén. Hallstatt legfőbb nevezetessége a Mária mennybemenetele templom. A hegyoldalban található, késői gótikus stílusban épült. A templom mellett található a Csontház. Több mint 1200 koponyával. Az utolsó koponyát 1995-ben helyezték el.) A közös séta után szabadidő, melynek keretében hajókázásra is nyílik lehetőség, vagy a város fölött emelkedő kilátóponthoz is el lehet jutni egy felvonó igénybevételével.Látogatásunk után indulás Salzburgba. Ismerkedés Salzburg városával: felkeressük a Mirabell parkot, ahonnan a legszebb fotókat lehet készíteni a várról, a Getreidegassén elsétálunk Mozart szülőházához, valamint ellátogatunk a salzburgi dómba is. Akinek kedve van, Hohensalzburg várát is meghódíthatja. Ezután szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében a város további titkait lehet felfedezni. Visszaindulás Budapestre 21 órakor, várható visszaérkezés a hajnali 5 óra körül. Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Egyéb költségek:

- Belépők (kb. 30 Euro)

- BBP + stornó biztosítás: 1.820,- Ft/fő/2 nap

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft

Kényelmes réteges ruházat és kényelmes cipő ajánlott, buszra takarót és nyakpárnát javaslunk hozni a pihentetőbb utazás érdekében.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. szeptember 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2022. szeptember 10-11.

Most fizetendő  2.740 Ft, a fennmaradó 15.550 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Belépők (kb. 30 Euro)

- BBP + stornó biztosítás: 1.820,- Ft/fő/2 nap

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft

Találkozás: 0:30 órakor a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: szombat hajnali 1 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére