Mai­Kupon

Szereted feldobni a kerted különleges dekorációval? Használj Világító dekorkavicsot, ami garantáltan különlegessé és egyedivé varázsolja a kerted, növényeid! Most 100 darab 2.290 Ft helyett 1.490 Ft.

Világító dekorkavics, 100 db - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:2 290 FtKedvezményes ár:1490 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Feldobnád valamivel az udvarod, vagy a szobában tartott növényeidet?

Használj Világító dekorkavicsot, ami garantáltan különlegessé és egyedivé varázsolja a dolgokat!  Használhatod az udvarban szétszórva, vagy benti virágok cserepében, de akár egy üres vázát is megtölthetsz vele!

Felhasználásának csak a kreativitásod szabhat határt!Szórd szét az udvaron, virágcserepekben, de üres vázát, kínálótálakat is feltölthetsz vele! Vagy akár szekrények tetejére szórva is tökéletes kiegészítője lesz szobádnak! De kirakhatsz a kavicsokból különböző mintákat, vagy betűket is!

Ráadásul működéséhez nincs szükség elemekre vagy idegesítő vezetékekre!
Napenergia segítségével töltődik fel, így világít a sötétben!

Jellemzők

  • Anyag: műanyag
  • Egy csomag kb. 100 db dekorkavicsot tartalmaz
  • Vízálló
  • Környezetbarát
  • szín: fehér, kék - véletlenszerű

 

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 1.490 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB International Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére