Mai­Kupon

Szeretné, ha terméke vagy szolgáltatása egy nyereményjátékban részt venne? 1 hónapig 30 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért hirdethet a tutinyertes.hu oldalán!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Miért Tuti aTutinyertes.hu?

A tutinyertes.hu üzemeltetői egy egyedülálló, online nyereményjáték szervezésére alkalmas felületet biztosítanak. Az internetes felületen mód van szövegek, képek és videók megjelenítésére is. Azon túl, hogy az oldal egy önmagában is hatékony, újszerű, mérhető és interaktív hirdetési lehetőséget nyújt a megrendelők számára, nagymértékben támogatja az offline megjelenéseiket is. Megsokszorozza hatékonyságát és lehetővé teszi mérhetőségét. Lehetőséget ad egy integrált kampány létrehozására.

Jelentkezni a tutinyertes@gmail.com email címen lehet a letöltött a kuponnal!
Hogyan működik?

1/a

Közvetlen mód

Amikor a kiíró vásárlóit, felhasználóit közvetlenül tájékoztatja saját, a tutinyertes.hu oldalán futó nyereményjátékáról (pl. szórólapon, alkalmazottain keresztül szóban, stb). Ilyenkor a regisztrációra normál díjas SMS-ben is lehetőség van. A válasz SMS-ben kapott link a felhasználót direkt a kiíró saját nyereményjátékára irányítja. A válasz SMS díja a megrendelőt terheli. A játék során játékosonként egy normál díjas SMS elküldésére van szükség. A játékos az elküldött SMS-sel a tutinyertes.hu oldalra és a kiválasztott játékra egyidejűleg regisztrál . Ezzel az oldal összes játékát el tudja érni

1/b

Közvetett mód

Amikor a játékos kampánytól és kiírótól függetlenül véletlenszerűen kerül az oldalra: ilyenkor regisztráció után a játékos kiválasztja a felületen futó nyereményjátékok közül azt, amelyikben részt kíván venni. A tutinyertes.hu minden felhasználóját hírlevélben értesíti az újonnan induló nyereményjátékokról.

2

Regisztrációjával elfogadja a megrendelő által kiírt feltételeket és neve, telefonszáma illetve email címe és irányítószáma bekerül a megrendelő részére elkülönített adatbázisba, melyet a későbbiekben a tutinyertres.hu-n keresztül a megrendelő felhasználhat hírleveles vagy SMS-es DM kampányra a játék ideje alatt. A hírlevél küldés a szolgáltatás része, az SMS kampány külön díjazásért rendelhető meg.

3

A sorsolási kalapba azoknak a játékosoknak a neve kerül be, akik teljesítik az alapfeltételt, azaz egyszer megnézik a megrendelő által feltett összes reklámot. A megnézés szükséges időtartamát a reklám mellett futó óra mutatja és méri

4/a

Az oldal különlegessége, hogy a játékos a regisztráció után többféleképpen növelheti esélyét a nyerésre:

  • A reklámok többszöri megnézésével neve újra bekerül a kalapba
  • Egy, a megrendelő által összeállított kérdőív kitöltésével neve még egyszer bekerül a kalapba, így az ő esélye megduplázódik, míg a megrendelő értékes piackutatási információk birtokába jut
  • Minden játékosnak generál egy egyedi meghívó linket, amivel meghívhatja barátait, ismerőseit. Ahányan regisztrálnak az ő linkjén keresztül, a játékos neve annyiszor ismét belekerül a kalapba.

4/b

A játékos saját profil oldalán folyamatosan nyomon követheti, hogy az esélynövelési lehetőségek közül melyeket használta már ki, hány ismerőse regisztrált vissza és neve jelenleg hányszor szerepel az egyes nyereményjátékok sorsolási kalapjában.

5

Minden nyereményjátékhoz külön admin felület tartozik, ahol a megrendelő nyomon követheti a regisztráltak számát, statisztikát láthat a regisztrációk és a kitöltött űrlapok alapján. Tájékozódhat a megrendelt és felhasznált válasz SMS-ek számáról. Innen nyílik lehetősége hírlevél küldésére, a sorsolás időpontjának kiírására és lebonyolítására. Itt láthatja a három nyertes és a két tartalék nyertes adatait.

6

Az így összegyűjtött adatbázist a megrendelő, a következő nyereményjátéka során újra felhasználhatja.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. június 30-ig,, beváltható 2012. december 31-ig!

Az akciós ár 10 000 regisztrált tag után érvényes!!!

Amíg nem éri el ezt a létszámot addig ingyenes a nyereményoldal használata, és csak a nyereményt kell felajánlani!

 

Jelentkezni a tutinyertes@gmail.com email cimen lehet a letöltött a kuponnal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Hiteles Ember Kft.
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére