Mai­Kupon

Szeretne sportolni, de nem tudja, hogy teste mit szól mindehhez? Teljesítménymérés - terhelésélettani vizsgálat 55 % kedvezménnyel 37 500 Ft helyett, 16 870 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rászánja az idejét és pénzét a mozgásra, mégsem éri el a sikert, amire olyan nagyon várt. Teljesítménymérés és terhelésélettani vizsgálatunkból megtudhatja: van-e olyan egészségi állapotban, hogy nekiinduljon az 5 és a 10 km-es távnak, a fél-, vagy teljes maratoni távnak, Ultrafutásnak, Ironman versenynek? Ajánljuk a kezdő, de a rendszeresen mozgó, egészségtudatos ember számára is ezt az egészségügyi állapotfelmérést. Tegye rendbe egészségét! Terhelésélettani laboratóriumunkban néhány mérés segítségével megállapítható, hogy testének edzettségi állapota megfelelő-e vagy fittsége érdekében módosításra szorul a mozgásterve, táplálkozása, stresssz tűrő képessége.

Az egészség megőrzéséhez ajánlott rendszeres mozgás megkezdése előtt mindenki számára ajánlott az állaporfelmérés, orvosi kivizsgálás. Sajnos ma már nemcsak az idős kor és a krónikus betegségek, hanem a helytelen életmód is befolyásolja a szervezet állapotát, terhelhetőségét. A túlsúlyos, folyamatosan ülő munkát végző vagystresszes környezetben élő ember számára nagyon fontos az állóképesség felmérése a mozgás megkezdése előtt. 
A rendszeres mozgás ma már az egészséges életmód egyik alapja. A helytelenül megkezdett mozgás, sportolás során azonban lappangó keringési és szív betegségek, ízületi problémák, légzési panaszok léphetnek fel.Ezért fontos tudni, hogy a kiválasztott mozgásforma (kerékpározás, futás, túrázás stb.) és annak intenzitása, gyakorisága az adott személy számára megfelelő-e, nem terheli a szervzetet és a leghatékonyabb az egészsége védelmére. Nem mindegy, hogy idejét, pénzét rászánva, mégsem éri el a sikert, amire olyan nagyon várt.  Ezért ajánljuk minden kezdő, de bizonyos időnként a rendszeresen mozgó, egészségtudatos ember számára is az egészségügyi állapotfelmérést. 

Teljesítménymérés, állapotfelmérés tartalma:

nyugalmi vizsgálatok: EKG, arteriográf, stresszmérés, vérkép, antropometria, terheléses vizsgálat: spiroergometria, edzéspulzus meghatározás, tejsavmérés, életmódtanácsadás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalmazza a vizsgálatot és a tanácsadást.

Kupon beváltható: Fittkontroll Laboratórium 1134 Budapest Dózsa Gy. út 53.

A vizsgálatelőtt időpont egyeztetés szükséges:

Telefon: 06-1-320-24-83 (8:30 - 15:30- ig)

További információk: info@fittkontroll.hu, web: www.fittkontroll.hu 

A kupon érvényes 2011. augusztus 01. - 2011. szeptember 30. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pasaréti út 11-13. Cardio Control rendelő
Cég
CARDIO CONTROL – FITTKONTROLL Laboratórium
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, XIII. kerület, Dózsa György út 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére