Mai­Kupon

Szeretnéd ha sikerülne teljesíteni az újévi fogadalmadat? Tudok Neked segíteni! Három alkalomra szóló coaching Budapesten személyesen vagy online most 50%-os kedvezménnyel 30 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért. Most fizetendő: 4 500 Ft!

Három alkalomra szóló coaching személyesen vagy online - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:4 500 FtTeljes ár:15 000 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Célod, céljaid vannak 2022-ben,de bizonytalan vagy hogy hogyan is indulj el a célod felé vezető úton?
Több célod is van és nehézséget okoz eldönteni, hogy hogyan is preferáld a célkitűzéseidet? Szeretettel várlak, hogy egy Ingyenes konzultáció után három alkalommal tudjalak támogatni, inspirálni abban, hogy az új évben is a legtöbbet hozhasd ki magadból. Én készen állok rá,már csak téged várlak. Mi az a Coaching?
A coachingban az ügyfél támogatása, inspirálása, segítése a cél. Az ügyféllel való partneri együttműködés, olyan kreatív és gondolatébresztő folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki magából személyes és szakmai szempontból is.

A segítség pedig a jól körülírt célok meghatározására, a célok mentén való folyamatos cselekedetek elkezdésére, a folyamatban való kitartásra és a folyamatos fejlődés nyomonkövetésére, sikerére és annak ünneplésére vonatkozik.

A coaching folyamat eredményességéhez szükséges, hogy a szerepek és a felelősség egyértelműen leszabályozottak, a folyamatban lévők pedig működésükben tudatosak legyenek. A coaching ülések során együtt feltérképezzük a téged foglalkoztató kérdéseket, esetleges elakadásodat illetve a jelenlegi nehézségedet, kitűzzük az elérendő személyes vagy szakmai célodat. Ezt követően kidolgozzuk a változáshoz szükséges számodra legjobb megoldást.

MIKOR EREDMÉNYES A COACHING?

Ha az ügyfél :
Valóban készen áll a változásra
Akar változni
Megteszi a lépéseket, amik a változást hozzák

Hogyan segíthet ez Téged?

Ha eljutottál arra a pontra, hogy szeretnél változtatni egy megtorpant, elakadt élethelyezeteden, akkor minden bizonnyal érzékeled is magadon annak a jeleit, hogy ez számodra – néha a környezeted számára is – mentálisan mennyire káros, nehéz és fárasztó.

A coaching folyamatnak az a lényege, hogy a te általad kitűzött cél felé haladva és közben fejlődve megszabadulhass azoktól a negatív érzésektől, amit a változtatást elindították benned. A folyamat során a kisebb-nagyobb részcélokat elérve sikerélményekben lesz részed, ami abból a szempontból nagy jelentőséggel bír, hogy egyre könnyedebben, magabiztosabban és mentálisam egyre erősebben folytathatsd utadat a célod felé.

Ezen az utadon én elkísérlek, támogatlak és együtt ünnepelhetünk majd a folyamat végén, amikor a célodat elérted.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
- ingyenes konzultáció
- 3 alkalmas coaching

Ennek kedvezményes ára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért! Most fizetendő: 4 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

https://www.encelom.hu/

Ha van cél,akkor oda út is vezet.
Köszönettel Beke Gábor
+36-30-081-9401

Beváltható 2022. február 28.-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére