Mai­Kupon

Kategóriák

Szeretnéd legalább egyszer élőben látni a Riói karnevált? Júliusban Szamba-fesztivál Németországban! Egy igazi karneváli hangulatnak lehetsz részese, 29.900 Ft / fő áron! Ne maradj le, a jegyek limitált számban érhetők el!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szamba-fesztivál Coburg városában

Egy igazi karneváli hangulatnak lehetsz részese! Gyere és tarts velünk erre a fantasztikus, fergeteges rendezvényre!Időpont: 2016. július 8-10.  

Program:

1. nap:
Elutazás este 21 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Ausztrián keresztül Németországba, éjszaka az autóbuszon. Útközben rövid pihenőket tartunk.

2. nap:  
Érkezés a reggeli órákban Coburg városába, ahol a nemzetközi szamba-fesztivált minden év júliusában megrendezik, amelynek keretében mintegy 200.000 látogató keresi fel a frankföldi várost.  Idén már 25. alkalommal élvezhetjük a színes forgatagot. Ami egykor csak néhány ezer látogatóval kezdődött, ma már a legnagyobb szamba-fesztivállá nőtte ki magát Brazílián kívül. Több mint 20 évvel ezelőtt egy hirtelen ötlettől vezérelve jött létre a rendezvény - közel 3000 szamba-táncos közreműködésével. A fesztivál a város egyik legnagyobb megmozdulása, amely 2011-ben elnyerte a bajor kereskedelmi minisztérium nagydíját, valamint 2014-ben a „Brazílián kívüli legjobb szamba-ünnep” kitüntetést is.

            A város rengeteg látnivalóval rendelkezik. A város felett emelkedik Coburg 11. században emelt erődje, amelyet a „Frankföld koronájának” is neveznek. Ezenkívül a szász választófejedelem kastélyát is megtekinthetjük a város központjában. A város alapításának magja a mai piactér volt, amelynek egyik meghatározó épülete a városháza és a kancellária. A városháza jellegzetes motívuma az ún. „coburgi erkély”, amely egy építészeti különlegesség 1593-ból. Az egykori városfalnak még ma is megtalálhatjuk az épen maradt részleteit. A város másik különlegessége: úton-útfélen díszkutakat találunk sétánk során. Ezeknek a kutaknak nagyrésze a 16. században készült el. Visszaindulás Budapestre az esti órákban. Folyamatos utazás, éjszaka az autóbuszon, útközben rövid pihenőkkel.

3. nap: 
Visszaérkezés a reggeli órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő:

- helyszíni költségek (belépő 22,- €, 12 éves korig ingyenes)

- biztosítás (420,- Ft/fő/ nap)

Időpont:        2016. július 8-10.    
Utazás:           autóbusszal
Találkozás:  20.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóban
Indulás:         21 órakor

foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a résztvevők nevét, lakcímet és telefonszámot, valamint kuponkódjukat.. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség:

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

Telefonszám : 317-1056, 317-1256

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére