Mai­Kupon

Szeretnéd meglepni szerettedet egy gyönyörű virágcsokorral? Itt a lehetőség! 500 Ft-os kuponunkkal 20%-os kedvezményt kapsz a SzivNet Virágküldő Szolgálat termékeire.

A SzivNet Virágküldő 1999 év eleje, a működése kezdete óta sok ezer virágküldeményt szállított már Magyarországra és más országokba. Több mint 200 virágboltból álló, saját, független üzlethálózattal dolgozik Magyarországon és néhány határon túli városban.
Bónuszunkkal most igazán romantikus gesztust gyakorolhatsz, hiszen a SzívNet Virágküldő Szolgálat szinte bárhová ki tudja szállítani a kiválasztott csokrot, hogy akkor is meglephess vele valakit, ha te éppen nem is vagy a közelben.

Egy születésnap, évforduló vagy különleges esemény mindenképpen jó alkalom rá, de nincs olyan nő, aki a szíve mélyén ne vágyna arra, hogy csak úgy, a romantika kedvéért virágot kapjon valakitől.Az 500 Ft-os kupon megvásárlása  20% kedvezményre jogosít a vásárolt virágküldemény árából!

Csokrok, virágkosarak és koszorúk széles választéka vár, de rendelhetsz gyönyörű rózsadobozokat is.

A kupont az oldalon található bármelyik virágküldeményre felhasználhatod, de rendelhetsz akár gyönyörű rózsadobozokat is kedvezményesen, különféle színekben, elrendezésben. A SzivNet oldalán igazi virágköltemények közül válogathatsz! Ha rendelésedet munkanapon, délután három óráig adod le, akár már aznap ki is vihetik a csokrot – miért hagynád ki a lehetőséget, hogy máris örömet okozz valakinek, akit szeretsz?

Több, mint 200 üzlet által országos kiszállítás, a fizetés beérkezésétől számítva akár egy órán belül. Több, mint 240 településre díjmentesen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A MaiKupontól kapott kuponkódodat küldd el a rendelésed leadását követően válaszlevélben a SzivNet ügyfélszolgálatának. Ezt követően megkapod írásban , hogy pontosan mennyit kell utalnod a rendelésedért. A szolgáltató termékei közül a honlapján válogathatsz : https://www.sziv.net   A kupon a SzivNet Virágküldő saját üzlethálózata által végzett kiszállítások esetén érvényes.

A kupon más, a szolgáltató által kínált kedvezménnyel összevonható, a szükség esetén felszámításra kerülő kiszállítási díjra azonban nem vonatkozik, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzivNet Virágküldő Szolgálat
Weboldal
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére