Mai­Kupon

Szeretnéd tudni, hogy mit hoz ki belőled egy profi csapat? A MAXIMUMOT! Hagyd, hogy átváltoztassanak és tündökölj a villanó vaku előtt a Kairó Szépségszalonban! Átváltoztatás csomag: frizura+smink+műtermi fotózás 35900Ft helyett 10770ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ismerjük be, hogy néha, na jó gyakran, irigykedve nézzük a magazinok oldalain tündöklő gyönyörű szép nőket, akik tökéletes sminkkel és frizurával, álomszép ruhában mosolyognak ránk a mérnöki precizitással megtervezett, vakítóan fehér fogsorukkal. Valljuk be őszintén, hogy mindannyian beleképzeltük már magunkat legalább egyszer a helyükbe, ahogy bomba formában pózolunk a kamera előtt! Aztán szomorúan vesszük, észre, hogy mindez csupán álom és az ébredés után visszacsöppenünk a saját kis életünkbe. De ezt az álmodat most akár valóra is válthatod! Nem hiszed? Akkor csípd meg magad, mert a csoda tényleg megtörténik!És hogy milyen csodáról beszélek? Arról, amikor meglátod magadat a tükörben, olyan gyönyörűnek, amilyennek még soha. Meglátod, hogy bizony Te is tudsz úgy kinézni, mint a címlapokon szereplő sztárok! Ráadásul erről még bizonyítékod is lesz! :)

Ha egyszer átéled ezt az érzést, utána bármikor erőt meríthetsz belőle és olyan lökést ad az önbizalmadnak, ami hatalmas erővel ruház fel téged és megváltozhat tőle az életed! Ez a jelentéktelennek tűnő esemény elindíthat egy olyan úton, amelynek a végén elfogadod magadat és örömmel nézel majd tükörbe! Elhiszed, hogy Te is szép vagy!

Csomag leírása:

  • Frizura (mosás+vágás+szárítás) 60 perc
  • Smink (sminkkészítés profi fotózásra) 60 perc
  • Műtermi fotózás profi fotóssal 60 perc
  • 1 kép retusálása és kinyomtatása (A4)
  • Teljes képsorozat CD-n
  • 100-120 db kép


És 2 további EXTRA KUPON:

  • 1 db 50%-os kupon melyet 1 alkalommal szolárium, vagy napsugár szauna kezelésre lehet felhasználni
  • 1 db 1000 Ft-os kupon melyet 1 alkalommal kozmetika vagy manikűr szolgáltatásra lehet felhasználni


A kupon vásárlói számára továbbá felajánlják, hogy amennyiben a kupon felhasználását követően vásárolsz egy Átváltoztatás csomagot ajándékkártya formájában, akkor annak árából levonják az igénybe vett kupon árát, azaz 10.770 Ft-ot, így a csomag ára 35.900 Ft helyett csak 25.130 Ft lesz.

A CD + a retusált és kinyomtatott A4 méretű kép személyes átvétele a szalonban ingyenesen, postai úton házhozszállítással 1000Ft (fotózás napján kell fizetni)!

Hasznos információk:
A frizurakészítéshez kérhetsz hajfestést, melírozást is mely szolgáltatás külön díjazással működik, és időpontfoglaláskor kérjük ezt jelezd.
Az átváltoztatást kiegészítheted egy gondos manikűrrel, bármely kényeztető arckezelésünkkel is, mely szolgáltatás külön díjazással működik, és időpontfoglaláskor kérjük ezt jelezd.
A Kairó Szépségszalon közel az M2 metró Blaha Lujza térhez, a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójánál található, a VII. Erzsébet krt. 20 szám alatt, 5-ös kapucsengő, csendes udvarban.

Nyitva tartásunk: h-sze-p 14-20, k-cs-szo 8-14, illetve igény szerint bármikor, kivéve vasárnap

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

• A kupon felhasználható 2012.05.01. és 2012.08.11. között
• Személyenként 1 kupon vásárolható és 1 ajándékba
• Egy személy egy kupont használhat fel
• Előzetes bejelentkezés szükséges
• Bejelentkezéskor el fogják kérni elérhetőségedet, és feljegyzik mely napszakban, és melyik hónapban szeretnéd az Átváltoztatást igénybe venni. Ezek után a szépségcsapat leszervezi a programot, és vissza fognak hívni, a véglegesítés miatt
• A szalonban az elkészült anyagok személyes átvétele ingyenes, postai úton házhozszállítással 1000Ft (fotózás napján kell fizetni)
• A felhasználhatósági idő után is igénybe vehető a kupon, kuponhosszabbítási díj megfizetése mellett
• Ha már egyeztetettünk és lefoglaltál egy időpontot, mégis módosítanád semmi gond, de a 3000Ft-os stúdió bérleti díjat sajnos ekkor már ki kell majd fizetned

Cím: Budapest, VII. Erzsébet krt. 20.
Tel: 061-352-40-63
Honlap: www.kairoinfraszauna.hu
Facebook: www.facebook.com/kairoszepsegszalon
E-mail: info@kairoinfraszauna.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kairó Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Erzsébet krt. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére