Mai­Kupon

Kategóriák

Szeretnél olcsóbban utazni? Ha van autód, oszd meg másokkal, ha pedig utas vagy, keress autóst, aki elvisz! Válaszd a telekocsizást, így megoszlanak az útiköltségek, jó hangulatban telik majd az út és a környezetterhelést is csökkented!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Oszkár Magyarország legkedveltebb telekocsi oldala. Autósként pillanatok alatt feladhatod hirdetésedet, utasként pedig kereshetsz az autósok hirdetései között. Utasként is lehetőség van hirdetésfeladásra, ez esetben e-mailben értesülsz a megfelelő ajánlatokról.Az Oszkár telekocsi (azaz Online Személyfuvar Közvetítő Rendszer) 2007. november végén állt üzembe. Célja, hogy az utazni kívánó autósok felajánlhassák szabad helyiket, azaz útitársat találhassanak költségeik csökkentése, vagy egy jó hangulatú közös utazás érdekében.
Másrészt, az utasok találhatnak a lassú és "változatos" színvonalú tömegközlekedés helyett (mellett) olcsóbb, gyorsabb és rugalmasabb utazási formát! Ehhez nyújt segítséget az ingyenes autós-utas közvetítő telekocsi rendszer.

Hirdetésfigyelő funkciónk segítségével bármikor értesítést kaphatsz a számodra releváns hirdetésekről! Oldalunk, azaz a telekocsizás célja az útitárskeresés megkönnyítése, az utazás kényelmének növelése, költségcsökkentés, és végül, de nem utolsósorban a környezetvédelem.

Általános tudnivalók:

Az Oszkár telekocsi rendszert bárki igénybe veheti, aki a házirendben meghatározott elveknek eleget tesz. A rendszer használata telekocsizás céljára teljes mértékben ingyenes, tehát sem a regisztráció, sem pedig a közvetítés nem díjköteles. 

Miért az Oszkárt érdemes használni?

A számos érv között csak néhányat kiemelve: mert az Oszkár... 

  • Ingyenes
  • Kényelmes: Pár perc alatt lehet telekocsi hirdetést feladni, vagy útra jelentkezni ("Rendszeres út", "Mentett út" lehetőségek)
  • Diszkrét: A személyes adatok nem nyilvánosak, csak azok látják, akik hirdetésedre akarnak jelentkezni.
  • Képet ad a hirdetések feladóiról: Fényképes profil, közösségi oldal hivatkozás, felhasználói és automatikus értékelések nyújthatnak képet a hirdetések feladóiról
  • Testre szabható hirdetések: Autós hirdetéseknél megadható, hogy csak ismerős foglalhat helyet, ellenkező esetben a nem kívánatos jelentkező eltávolítható a járatról. Vállalható részút és rendszeres út is.
  • Teljes körű: A helyfoglalás-modulnak köszönhetően a szabad helyek száma az adott járaton mindig a valóságot tükrözi.
 • Informál: Automatikus e-mail üzenet érkezik minden fontos eseményről, ami hirdetésedet, helyfoglalásodat érinti. (utas jelentkezett, járat módosult, stb.)Az ajánlat feltételei

 Kérdéseid az info@oszkar.com e-mail címre küldheted.Szolgáltató
Oszkár telekocsi
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére