Mai­Kupon

Szeretnél te is olyan fotókat készíteni, mint amilyen egy-egy szaklapban, újságban jelenik meg? Öthetes online fotós kurzus 1 fő részére kedvező áron 15.990 Ft-ért a Művészgyár jóvoltából!

Az online kurzuson megtanulod a fotózás alapjait, valamint azt, hogy hogyan kelthetsz érzelmeket a képeiddel, és folyamatos visszajelzést is kapsz a munkáidról.


A járvány alatt sokan kerestek maguknak új hobbit, és a fotózás – nem véletlenül – népszerű választás. De sokkal többről van itt szó, mint megnyomni egy gombot.

Egy jó fotó az önkifejezés, önismeret, üzenet a világnak érzelmeinkről önmagunkról, gondolatvilágunkról.

Nem a szemünk lát, hanem az agyunk! A szemünk által „befogott” fényből agyunk alkot képet. Nem mindegy, milyet! Érzelmeket indíthat el, jó vagy rossz érzéseket, hat az empátiánkra, a félelemközpontunkra, emlékeket idézhet fel, stb.

Az öt hetes, távoktatásos kurzuson megtanulhatod a fotózás alapjait, a fotóid által küldött üzenetek tudatos tervezését.

Heti egy e-mailt fogsz kapni, amiben tanulnivaló lesz, és feladat. Nem kell komoly géppel fotóznod, egy mobiltelefon is megteszi. Elkészített fotóidat visszaküldöd, és oktatód kielemzi, megírja, mitől jó, vagy mit érdemes másként csinálni.

Akik ezt a távoktatásos képzést elvégzik, ingyenesen beülhetnek az öt órás amatőr fotó kurzusra!

Partnerünkről

A Művészgyár tanfolyamain fejlesztheted vagy éppen felfedezheted a tehetségedet, olyan önkifejezési módokra találhatsz, amikkel kinyílik előtted a világ. Az egyénre szabott képzéseknek és a kiváló oktatóknak köszönhetően bármely kurzusukat választod is, jól használható művészeti eszközöket kapsz a kezedbe. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Öthetes online fotós kurzus 1 fő részére kedvező áron 15.990 Ft-ért a Művészgyár jóvoltából!

A kupont beváltani a honlapon, a jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges: http://muveszgyar.com/index.php/jelentkezesi-urlap

Jelentkezéskor, időpont foglaláskor, meg kell adni a neved és a kupon kódját. A beváltás nem a részvételkor, hanem a helyfoglaláskor történik!

Ha nem találsz megfelelő időpontot, váltsd be a kupont, ezzel a részvétel fizetve van, és a kifizetett hely, időkorlát nélkül felhasználható.

Aktuális helyszínek és időpontok: http://muveszgyar.com/index.php/helyszinek-es-idopontok

A kupon telefonon nem váltható be!

Érdeklődés
Email cím: rajz@riporttv.hu.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Művészgyár
Cég
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére