Mai­Kupon

🚌 Szerzetesek, erdők, csillagok a Bakonyban, Zirc, Bakonybél felkeresése és kirándulás kisvasúttal. Az utazás 1 főnek 11.900 Ft helyett 9.900 Ft. Most fizetendő 1.250 Ft.

Egynapos buszos kirándulás a Bakonyba - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 900 FtElőlegben fizetendő:1250 FtTeljes ár:9 900 Ft17% kedvezmény
2021. június 17.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ezen az egynapos kiránduláson a Bakony varázslatos vidékére invitáljuk utasainkat, ahol az ott élő lakosok és szerzetesek természettel való harmonikus együttélésének ritka példáinak lehetünk szemtanúi. Meglátogatjuk a Bakony szelei által hajtott, még ma is működőképes Tési szélmalmokat. Megcsodáljuk a cisztercita szerzetesek csodaszép arborétumát és apátságát Zircen. Felkeressünk a Bakony legfestőibb kis települését, Bakonybélt. Fakultatív kirándulás keretében gumikerekes kisvonattal keressük fel a Bakony erdeinek belsejében rejtőző látnivalókat: a csodaszép Szentkút kápolnát és a mellette lévő hegyi kálváriát, valamint a Bakony Gyilkos-tavának is nevezett Hubertlaki-tavat.

 
AZ UTAZÁS LEGÉRTÉKESEBB ELEMEI:

Különleges látnivalók és magas színvonalú idegenvezetés: 

 • A csoportot nagy helyismerettel rendelkező, művelt, segítőkész idegenvezetőnk kíséri
 • Újszerű,  felsőkategóriás autóbusz
 • Műemléki védettségű, forgótetejű, holland típusú tési szélmalmok
 • Európai szintű cisztercita műveltségi központ Zircen
 •  Zirci Arborétum látogatás
 • fakultatív programlehetőségek Bakonybél településén: Pannon Csillagda, Erdők Háza, Szent Mauríciusz kolostor gyógynövénykertje és kávézója
 •  kb. 3 órás fakultatív kirándulás a Bakony erdeinek mélyére gumikerekes kisvonattal, közben Szentkút kálvária és Hubertlaki-tó (bakonyi Gyilkos-tó) felkeresése
Az utazás programja:
Reggeli indulásunkat követően elsőként a bakonyi szelek hajtotta, a Dunántúlon ritkaságnak számító tési szélmalmokat keressük fel. A kopár fennsíkon található két holland típusú szélmalom jellegzetessége, hogy  tetőzetük forog, így malmok lapátjai a szélirányba állíthatóak voltak. Kőből készült malomtörzsükben jó széljárás esetén akár 4 mázsa gabonát is megőrölhettek egy nap.

Ezt követően a Bakony szíveként, vagy a Bakony fővárosaként is emlegetett, több mint 800 éves Zircet látogatjuk meg, ahol a kulturális emlékek gyönyörű természeti látványossággal ötvöződnek.  Az ország legmagasabban fekvő kisvárosát a Franciaországból érkező ciszterci szerzetesek alapították, akik európai hírű szellemi és gazdasági kultúrát teremtettek a Magas-Bakony háborítatlan erdőségeinek szívében.

 

Programunkat a különlegesen szép, országosan is kiemelkedő jelentőségű apátsági templom meglátogatásával folytatjuk.

Kirándulásunk következő állomása a Bakony ölelésében fekvő festői Bakonybél. Ezen a bájos településen lehetőségünk szabadidőre. Felkereshetjük a Szent István idején alapított Szent Mauríciusz ajándékboltját, kávézóját, ahol a szerzetesek gyógynövényes kertjéből származó termékeket, teákat, csokoládékat kóstolhatunk, vásárolhatunk. Meglátogathatjuk a Bakony erdejének természeti értékeit bemutató Erdők Házát.  Bakonybél tiszta levegőjének összetétele tette lehetővé, hogy ezen a településen alakítsák ki Magyarország legmodernebb csillagvizsgálóját, a Pannon Csillagdát, amelynek állandó kiállítását és planetáriumi előadását nekünk is lehetőségünk van megtekinteni. Jó idő esetén a Nap működését is láthatjuk a Csillagda modern távcsövén keresztül. Szabadidőnk második felében fakultatív ebédelési lehetőséget ajánlunk utasainknak többféle menüválasztási lehetőséggel. 

Kora délután gumikerekes kisvonattal tett  fakultatív  Bakonybeli kirándulásra hívjuk utasainkat, aminek keretén belül gumikerekes kisvonat segítségével keressük fel az erdő mélyén rejlő varázslatos helyeket. A körülbelül 3-3,5 órás program során felkeressük a Bakony erdejébe rejtett kincseket. Meglátogatjuk Bakonybél egyik jelképének számító Szentkút kápolnát és az ottani hegyi kálváriát, valamint felkeressük a Hubertlaki-tavat, melyet a benne lévő titokzatos fatörzseknek köszönhetően, erdélyi párja miatt neveznek a bakonyi Gyilkos-tónak.

Erdei kisvasutas kirándulásunkat követően indulunk hazafele. A változatos programot tartalmazó bakonyi körutunkról az esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- a szervezés díját,
- az utazást felsőkategóriás autóbusszal,
- a csoportkísérést és magyar nyelvű idegenvezetést

-audiós eszközt fülhallgatóval. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, az eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén, a 17.000 Ft-os kötbér megfizetését.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

Külön fizetendő díjak:

 • Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 400 Ft/fő, amely az irodának előre fizetendő,
 • Tési szélmalom belépő: 300 Ft/fő
 • Zirc Apátság belépő: F: 800 Ft; Ny,D: 700 Ft
 • Zirc Arborétum látogatás helyi szakvezetéssel: F: 1.200 Ft; Ny,D: 1.000 Ft
 • Fakultatív kirándulás a Bakony erdőinek mélyére gumikerekes kisvonattal (kb. 3-3,5 órás program): 2500 Ft/fő
 • Fakultatív ebédelési lehetőség Bakonybélenmenü ára várhatóan 2.000-3.000 Ft körülAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2021. július 03.

Most fizetendő 1.250 Ft, a fennmaradó 8.650 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

A személyes ügyintézés határozatlan ideig szünetel, a szerződéskötés online úton történik, így kényelmesen otthonról intézheti a foglalással kapcsolatos teendőket,
Útjaink felől a info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a +36 30 592 6107 telefonszámon is érdeklődhet hétfőtől péntekig 10:00-13:00 és 14:00-17:00 óra között.

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen vagy az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://pannoniatravel.hu/

Indulás:  2021. július 3. (szombat)

 • 7:00 Nyugati tér (Nyugati pályaudvar melletti parkoló)
 • 7:15 Batthyány tér (a vásárcsarnok előtti buszmegálló)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére