Mai­Kupon

🚌 Szicília, az álmok szigete! 9 napos buszos utazás, szállással, reggelivel, idegenvezetői kísérettel és számos programlehetőséggel 1 fő részére 149.490 Ft-ért! Most fizetendő 18.990 Ft!

9 napos buszos utazás Szicíliába, szállással, reggelivel és számos programlehetőséggel 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:149 990 FtElőlegben fizetendő:18 990 FtTeljes ár:149 490 Ft1% kedvezmény
2023. április 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Szicília, amelyet a helyiek a "Nap szigete"-ként emlegetnek Olaszországtól délre található szárazföld, amelynek említésekor ezer és ezer olyan jellemzőt találhatunk, aminek eredményeképpen igen kedvelt a természeti szépségeket, és a kulináris élvezeteket fontosnak tartó utazók körében. A mediterrán életstílus, Szicília hagyományai, a zamatos borok, az ízletes olasz konyha remekei annyira fontosak egy kellemes nyaraláshoz, mint a gazdag történelmi múlt emlékei, melyeket a sziget minden szegletéből rá köszönnek a látogatókra.Program:

1. nap: Indulás 00:00-kor Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Róma környékén.

2. nap: Reggeli után tovább utazás, át kompolás Villa San Giovanniból Szicíliába. Este a szállás elfoglalása.

3. nap: Egész napos szabadprogram vagy kirándulási lehetőség Milazzo kikötőjéből a Lipari-Vulcano szigetekre. Először a vulkanikus Lipari-szigeteket közelítjük meg hajónkkal: Felfedezzük Lipari csodálatos óvárosát (kikötő, görög színház, normann kerengő, Dóm) Vulcano-szigete monumentális vulkáni krátereiről híres. Fürdőzés a fumarolák által felmelegített tengerben, vulkánúra, látogatás a „Szellemek völgyében”. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 50 €/fő(+ helyi kisbusz) + hajó jegy (irodánkban fizetendő).

4. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás az Etna által többször elpusztított városba, Cataniába: a katedrális, a Dóm-tér (Piazza del Duomo) az elefántos szökőkúttal, a görög-római színház, paloták, barokk templomok, ókori romok, római amfiteátrum, Ursino. Szabadidő, majd ellátogatunk az Etnához, mely a mai napig aktív vulkán. A kitörések miatt folyamatosan változik a magassága. A Silvestri kráterig autóbuszunkkal kapaszkodunk fel (1.800 m).Aki szeretne, helyszínen dzsip túra keretében is megteheti mellyel 3.300 méter magasságig jut el. Itt lehetőség nyílik a kráter peremén sétálni, gyönyörködni a tájban, és souvenirként láva követ gyűjteni. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 60 €/fő + belépők (dzsip, felvonó, kráter)

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulás Taormina városába. A varázslatos látvány és hangulat költőket és festőket is megragadott az évszázadok folyamán, köztük Goethét vagy a mi Csontvárynkat. A magasban a lenyűgöző ókori görög színház, a háttérben a tengerrel és az Etnával, a kis, középkori utcák, a közelben fekvő gyönyörű partszakaszok és az ellenállhatatlan ételek-italok élménye mindenkit megérint. Városnézés keretében megtekintjük: Corso Umberto, Duom, majd az egykori görög színház romjait, mely Csontváry híres festményéről is ismert. Ezt követően pihenés Taormina gyönyörű tengerpartján. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 30 €/fő

6. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Palermoba mely Szicília "fővárosa", a sziget északnyugati részén fekszik, egy öbölbe a Tirrén-tenger partján. Városnézés Szicília közigazgatási központjába, ahol idegenvezetőnkkel először megismerkedhetünk a főbb látnivalókkal: Dóm, városháza, La Martorana, San Cataldo majd a híres palermoi piacon rövid szabadidő. Visszafele rövid megálló Cefaluba, mely egy kis halászkikötő, s egyben Észak-Szicília egyik turista központja. Ennek a középkori városkának a terei, házai, templomai, az utcák között megbújó kőbe vájt mosodák olyan képeslapra illő látványt nyújtanak, hogy nem csoda, hogy a híres rendező Giuseppe Tornatore is ezt a helyszínt választotta a Cinema Paradiso című film egyes jeleneteihez. Fakultatív program ára: 60 €/fő

7. nap: Egész napos strandolás pihenés a tengerparton.

8. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása Róma környékén.

9. nap: Továbbutazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • szállás (3 csillagos szállodákban)
 • reggeli
 • szervezés
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkísérés

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépők árát
 • a vacsorát
 • a VOX készüléket
 • a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • helyi idegenforgalmi adót.
 • fakultatív programok és belépők árait helyszíni fizetéssel

Az utazás az időjárástól függetlenül indul!

Kérjük foglaláskor jelezze az irodának mely programon kíván részt venni, mert előre szükséges a belépőjegyeket lefoglalni a csoport számára! A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak! 

Pénzügy:

 • Egyágyas felár: 40.000 Ft
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 4.950 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 éves kortól): 9.900 Ft/fő
 • Idegenforgalmi adó+ tartományi adó + városbelépési díj : össz.: 60 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 18.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.
 • Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie. 

Felszállási lehetőségek az autóbuszra: 

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: 9 napos buszos utazás Szicíliába, szállással, reggelivel, idegenvezetői kísérettel és számos programlehetőséggel 1 fő részére 

Most fizetendő: 18.990 Ft, a fennmaradó  130.500 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Dátum: 2023.08.25-09.02.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponkóddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok, az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással.

Kötelezően fizetendő: Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő). Idegenforgalmi adó+ tartományi adó + városbelépési díj : össz.: 60 EUR/fő (helyszínen fizetendő). VOX készülék: 5.400 Ft/fő/9 nap (az utazási irodában fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 18.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kompköltség (foglaláskor kötelező fizetni): 12.000 Ft/fő (oda), 12.000 Ft/fő (vissza) Figyelem: Hajós programokat lemondani foglalás után már nem lehet mivel a partner az adott létszám után foglalja a helyeket a hajóra!

A fakultatív programok nem kötelezőek. Akik nem szeretnének valamelyiken részt venni, kellemes napot tölthetnek el a tengerparton, mely a szállodától könnyen megközelíthető.  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére