Mai­Kupon

🚌 Szilvanap Szarvason, gasztrokulturális fesztivál. Egynapos buszos kirándulás szeptemberben 1 főnek 10.990 Ft helyett 7.490 Ft. Most fizetendő 1.120 Ft.

Szilvanap Szarvason, egynapos buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1120 FtTeljes ár:7 490 Ft32% kedvezmény
2021. augusztus 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Délkelet-Magyarország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb gasztrokulturális fesztiválja, a Szarvasi Szilvanapok, mely szeptemberben a szilvaérés idején kerül megrendezésre. A rendezvénysorozat fő célja a szarvasi szilva népszerűsítése és a hozzá kapcsolódó hagyományok bemutatása. A tradíciók jegyében a fesztiválon sokféleképp kínálják ezt a páratlan, ízletes gyümölcsöt a Körösök szívében. Lesznek titkos szilvás receptek, látványkonyha, minősített szilvapálinkák, kézműves szilvás sörök, sütemények, na meg persze rézüstökben rotyogó szilvalekvárok. A szilvás kínálatban szerepelnek még élő koncertek, családi - és gyerekprogramokAz utazás programja:

A legendás királyné Erzsébet emlékét őrzi az Erzsébet liget, ahonnan mai sétánk indul. Itt található a város legismertebb képzőművészének, Ruzicskay György festőművésznek az alkotóháza. A belvárosi séta során felkeressük még az Evangélikus ótemplomot, melyet Tessedik templomként is szoktak emlegetni. Megtekintjük a Tessedik múzeum gazdag anyagát is. Ezt követően a népszerű sétáló- és pihenőhelyet a Pepi kertként is ismert arborétumot keressük fel. A 82 hektáros területen közel 1600 fa- és cserjefajta található. A kert bejáratánál tekinthetjük meg a Magyarország nevezetes épületeit bemutató makett kiállítást. A kerten áthaladva kishajóra szállunk és sétahajózást teszünk a hangulatos HoltKőrösön. Útközben érintjük az egykori történelmi Magyarország közepét jelző emlékművet és gyönyörködhetünk a partot szegélyező épületek látványában, többek között a Bolza-kastélyban. Ezekben a napokban rendezik meg – immár 23. alkalommal – a Szarvasi Szilvanapokat Szarvason, ahol a szilvából készült ételek kapnak főszerepet, amelyek mesterszakácsok közreműködése mellett a helyiek tudásával készülnek el. Az üstökben mindenütt a hagyományos, cukor nélkül készülő szilvalekvár fortyog, vagy békési szilvapálinka fő, gyorsan fogy a csapokból a különleges szilvás sör, számolatlanul gurul a bendőbe a szilvás gombóc. A finom szilvalekvár kifejezetten erre az alkalomra készített, csinos kis szilkékben meg is lehet vásárolható. A gasztronómiai programok mellett több helyszínen neves fellépők szórakoztatják a vásári forgatagban elfáradt vendégeket.

Hazaindulás Budapestre 18 óra körül.

Belépők: kb. 4.800,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2021. szeptember 11. (szombat)

Most fizetendő 1.120 Ft, a fennmaradó 6.370 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren,  

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére