Mai­Kupon

Szilveszter éjszakáján biztosra akarsz menni?Vagány,különleges és dögös sminket szeretnél ami illik a ruhádhoz?Akkor jó helyen jársz,szilveszter napján elkészítjük bulisminkedet 5000 Ft helyett csak 2300 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vagány, különleges és dögös sminket szeretnél, ami illik a ruhádhoz, a személyiségedhez, meg a bulihoz is?! 

Akkor ne habozz, vedd meg a kupont még most, és szilveszter napján azon fogunk igyekezni,hogy a legtökéletesebb csillogásban tündökölj és Te legyél az est fénypontja!Ilyenkor év végén mindenki szeretné kiengedni a gőzt és kellőképpen megadni az alkalomhoz illő viseletet. Akár ruhatárunkra, akár frizuránkra, vagy sminkünkre is gondolunk mindenképp szeretnénk egy kissé változatossá tenni azokat, hiszen a tökéletes megjelenéshez folyton szükségünk van a megújulásra, pláne így lassan az óév búcsúztatásának időszakában.

A kedvenc kozmetikusunkhoz már jóval előre be kell jelentkezni, ha azt akarjuk,hogy biztosan tökéletes megjelenésünk legyen, pláne ha még a fodrászunkat is meg kívánjuk látogatni akár egy két jó tanácsért, vagy egy alkalmi smink elkészítésének erejéig.Nos, biztos lehet benne,hogy túlzsúfoltság lesz a szépségszalonokban,arról nem is beszélve,hogy igencsak ritkaság számba megy ha egy fodrász vagy kozmetikus szilveszter napján dolgozik, vagy ha mégis munkába áll,akkor csak pár órára.

A Perla Beauty Szépségszalon viszont rendelkezésedre áll reggel 9 órától este 19 óráig.

 

                                                   B.U.É.K.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés mindneképpen szükséges,minnél hamarabb,mert a kuponnal érkező vendégek számát 40 főben limitáltuk, és mindenkinek meg kell találnunk a megfelelő időpontot!

Bejelentkezés: 06 20 777 98 33

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perla Beauty-Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Csengery u. 71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére