Mai­Kupon

Kategóriák

Szindbád és Anna Hercegnő jégmusical semmivel össze nem mérhető káprázatos élmény felnőttnek, gyereknek egyaránt! Utolsó budapesti előadása 2015. december 12-én 15.00 órakor 7.900 Ft helyett 3.950 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Világsztárokkal  családi musical a jégen!

Az idő rövidsége miatt csak bankkártyás vagy személyes fizetés lehetséges! 


A nemzetközi produkciót Budapest után Moszkvában mutatják be, majd pedig európai turnéra indul. Így a magyar közönség láthatja először az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.


Képzelje el, hogy a jégen szinte repülnek a virtuóz módon táncoló balettművészek, a hatalmas háttérfalon megelevenedik a kép, és néha még a gravitáció is mintha feje tetejére állna! Az orosz jégbalett sztárjai az olimpiákról ismert arcokkal nemcsak elképesztően táncolnak, de kedvesen jelenítik meg az általuk megformált karaktereket.


 Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

 
 "Mikor a cirkusz, a jégtánc és a filmes trükkök együtt csodát alkotnak”


Képzeljenek el egy focipálya méretű jégpályát, amin 54 jégtáncos elképesztően színes jelmezekben mutat be olyan ugrásokat és dobásokat, mint amilyet a világbajnokságokon látunk – hiszen sokan közülük aktív orosz versenyző is.

Mindehhez a háttérben egy lakóháznyi méretű speciális ledfalon futnak a jelenetekhez az animációk, amit a jégszínpadon 600 különféle lámpa egészít ki úgy, hogy néha el sem lehet dönteni, hol ér véget az animáció, és hol kezdődik a valóság. Ráadásul egy jelenetben egy óriási hajó emelkedik fel a fejünk fölé és repül körbe a jég felett.

Igazi filmes élmény – ha már Európa legnagyobb műtermében járunk, ahol Angelina Jolie, Bruce Willis vagy legutóbb Tom Hanks forgatott. Hiszen kivételesen megnyílik a filmstúdió a családok előtt, így akár a nagymama jön el az unokákkal vagy apa hozza el a gyerekeket míg anya vásárol, vagy az egész család ül a nézőtérre, egészen biztosan tartalmas 120 percben lesz részük.

A zenés mesejáték a gyerekek számára izgalmas kaland szirénekkel, matrózokkal, kalózokkal, küklopsszal, a felnőtteknek pedig kis társadalomkritika, hiszen a kalózkapitány sem feltétlenül rossz ember, csak nem a megfelelő iskolákba járt, és Szindbádot is agyonnyomja a róla szóló legenda súlya. A dalok fülbemászóak, a kiváló magyar színészek pedig kedvesen keltik életre az orosz jégbalett táncosai által megmutatott szereplőket.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon kizárólag 2015. december 12-én 15 órakor kezdődő előadásra érvényes!

Az idő rövidsége miatt csak bankkártyás vagy személyes fizetés lehetséges! 

Személyes befizetés: 1061.Budapest Paulay Ede u.44. Magnolia Beauty

nyitva tartás: 8-20 óráig !

A kuponodat jegyre kell váltani  a jegypénztárban a WestEnd City Centerben a Ferdinánd téri kapunál (Váci út 1-3.) minden nap 10:00-20:00 óráig!

Az előadás helyszínén a kupont nem lehet jegyre váltani!

 Az előadás helyszíne:

 Az Origo Filmstúdió megközelíthető autóval az M3-as és a Régifóti út felől.

Cím: 1151 Budapest, Felsőkert u. 9.

A filmstúdió területén ingyenes parkolást biztosítunk.

Az előadás 2×40 perc egy 20 perces szünettel.

Az előadás kerekesszékkel is látogatható.

Az előadást 4 év feletti gyermekeknek ajánljuk.

Szindbád Buszjárat Információ

A WestEnd City Center bevásárló és szórakoztató központ Ferdinánd téri kapujánál található parkolójából indulnak a buszok az előadások előtt 1 órával, azaz az alábbi menetrend szerint:

  • 15:00 órás előadás esetén – 14:00 órakor

A buszjegy ára: 0 Ft, viszont a jegyvásárláskor ezt a jegyet is meg kell váltani annak ellenére, hogy az ára nulla forint. A buszok az előadás befejezése után 30 perccel indulnak vissza az indulási helyre, azaz a WestEnd City Center parkolójába.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!
Szolgáltató
Jégmusical
Cég
O.F. Delta Kft.
Szolgáltatás helye
1151 Budapest, Felsőkert u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére