Mai­Kupon

Kategóriák

Szlovákiai egynapos kirándulás a betléri kastély megtekintésével és a dobsinai, és martonházi barlang felkeresésével 8.000 Ft helyett 6.500 Ft. Most fizetendő 800 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy napos utazásunk során idegenvezető segítségével fedezhetjük fel Szlovákia barlangjait, kastélylátogatással egybekötve. Első állomásunk Kelet-Szlovákiában, Rozsnyótól északnyugatra a Sajó folyó völgyében áll négy saroktornyával a mesés kétemeletes betléri kastély - egy romantikus építményekkel, műbarlanggal és vízeséssel ellátott csodálatos angolpark közepén elhelyezkedő reprezentatív vadászkastély. A kastély megtekintése után folytatjuk utunkat Dobsinára.
A Dobsinai-jégbarlang a világ legjelentősebb jégbarlangjai közé tartozik. 2000-től a világ természeti örökségének jegyzékén szerepel. A Dobsinai-jégbarlang jégrétegei ezredévek óta megmaradtak a tengerszint feletti 920 - 950 méteren. A következő állomás az Ochtinai-aragonitbarlang, ami különleges természeti jelenség,  a képződmények gazdagságával és változatosságával valamint a járatok sajátos kifejlődésével vonja magára a figyelmet.Az akciós utazás tartalma:

- autóbuszos utazás,

- szervezés

- idegenvezető utaskísérő

Indulás a reggeli órákban Budapestről, érkezés Betlérre 10 óra körül. A kastély meglátogatása után folytatjuk utunkat a dobsinai jégbarlanghoz. Ezután a martonházi (ochtinai) Aragonit Barlangot vesszük célba, majd végigjárása után indulás vissza Budapestre 17:00 óra körül.

Fontos: a barlangokban az állandó hőmérséklet -4°C és 10°C között alakul, így melegebb öltözetre lehet szükség.

Az ár nem tartalmazza az utas- és stornó biztosítást, a belépők árát (kastély: 6 euro/felnőtt, 4 euro/ gyermek, jégbarlang: 7 euro/felnőtt, 3.5 euro/gyermek, barlang: 6 euro/felnőtt, 3 euro/ gyermek. Az árak tájékoztató jellegűek.)

Az egynapos utazás időpontja 2015. március 07. ( szombat )

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával  jelentkezni kell a programot szervező Orient Travel Irodánál a +36/20-921-9737 telefonszámon 10-18 óráig, vagy a helyszínen : XIII. Bp. Jászai Mari téri rakpart 7-es kikötő. A kupont legkésőbb 2015. március 04-ig kell  beváltani.

Most fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 5.700 Ft az Orient Travel Irodában kell fizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orient Hajózási KFT.
Cég
Orient Hajózási KFT..
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Jászai Mari téri rakpart 7-s kikötő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére