Mai­Kupon

Kategóriák

Szórakozás bárkinek! 2 óra biliárd + 2 db választható Koktél most kedvező áron 4 440 Ft helyett 1 490 Ft-ért a Glob Royal Biliárd Center jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Most itt a lehetőség, hogy egy két órás partit rendezhess barátaiddal a Glob Royal Centerben! De ez nem minden, hiszen a kupon nem csak magát a játékot, hanem két darab választott Koktél is tartalmaz.Az ajánlat tartalma:
- 2 óra biliárd
- 2 db választható Koktél
- a Glob Royal Biliárd Center teljes területén ingyenes WiFi felhasználást biztosít
- 9-es pool biliárd asztalon lehet játszani!
A Glob Royal Biliárd Center neve igazán ismerősen cseng a játék kedvelői körében.

Választható Koktél:
Sex On The Beach
Pina Colada
Ginfiz
Tequila Sun Rise
Aperol Spitz
Cuba Libre
Mojito

Lehet kérni alkoholmentesben is ezeket a Koktélokat.

Glob Royal

Igényes szórakozásra vágysz? Játszani és nassolni is szeretnél? Irány a Glob Royal, amelyet Budapesten, a III. kerületi Csemete utcában találsz, egészen közel a forgalmas Kolossy térhez. A Glob Royalban a felszabadító játékot és nassolnivalókat egyszerre élvezheted. A többszintes épületben különféle rendezvények szervezhetőek: céges és baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, gólyabálok, bankettek, amelyről felvilágosítást kaphatsz a helyszínen.

Billiárd

Nem véletlen, hogy ez a sok százévnyi múltra visszatekintő játék Európa számos uralkodóházában ismert és kedvelt volt, a társasági élet szerves részét képezte. Olykor tán népek sorsa dőlt el a zöld posztó fölött, egy-egy parti alatt. Nektek csak annyit kell eldöntenetek, melyik típusát választjátok. A Glob Royalban jópár asztalon lehet űzni a legnépszerűbb változatokat, a 8-as és 9-es poolt. Ha eddig csak a sportközvetítéseken figyeltétek a kiélezett snooker-mérkőzéseket, akkor itt az ideje kipróbálnotok. Ha ezt a játékot választjátok, akkor egyedi RALEI asztalokon terelhetitek a golyókat a zsebekbe. Idővel a pool méltó versenytársa lehet a társaságban, mert szabályai nem bonyolultak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
- 2 óra biliárd
- 2 db választható Koktél
- a Glob Royal Biliárd Center teljes területén ingyenes WiFi felhasználást biztosít
- 9-es pool biliárd asztalon lehet játszani!
A Glob Royal Biliárd Center neve igazán ismerősen cseng a játék kedvelői körében.

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök 16-22-ig, Péntek-Szombat 16-24-ig Vasárnap:14-22-ig
Telefonszám: +361 250 89 30
Weboldal: www.globroyal.com

A kupon beváltásához előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet lehet:
Telefonon: kizárólag nyitvatartási időben 16:00 után a +36 1 250 8930-as telefonszámon

ÚJDONSÁG! Magyarországon először nálunk!!! ONLINE biliárdasztal és darts időpont foglalás, a nap 24 órájában kizárólag a Glob Royal Biliárd center honlapján. www.globroyal.com

Foglaljon asztalt kényelmesen, pár kattintással, a nap 24 órájában. Az előugró ablakba csak meg kell adni a nevet, telefonszámot, email címet. (Ezen adatok pontos kitöltése fontos, mert a rendszer küldd visszaigazolást a foglalásról) Asztal- vagy darts pályafoglaláshoz csak ki kell választani az adott napot és órát, amikorra foglalni szeretnénk. Lehetőség van akár konkrét asztal vagy pálya lefoglalására is (B2, B3, B4, B5, B6, B7 vagy D1, D2). A következő lépésben ki kell választani melyik cégnél vásárolták a kupont és a kuponszámát beírni! Megjegyzés rovatba pedig fel lehet tüntetni az egyéb kívánságokat, mint pl. többen szeretnének jönni egy asztalra, a bejárat melletti asztalt szeretnénk… stb.
Fontos tudni, hogy biliárdasztalaink a két órás időtartam miatt csak páros, egész órára foglalhatók! (16:00, 18:00, 20:00, 22:00) A darts pályák foglalása ugyanígy történik, csak ott a D1 és a D2 alá kell foglalni. A darts gépek foglalása is egész, de nem csak páros órára foglalható 16:00, 17:00, 18:00 stb.

Kuponbeváltás:
A kupon egy asztalra szól, 2 óra időtartamra. A beváltáshoz létszámbeli korlátozás nincs, de 4 főnél nagyobb asztaltársaságok esetében, kérjük az asztalfoglalás alkalmával kolléganőinknek ezt előre jelezni szíveskedjenek. A KINYOMTATOTT kupont minden esetben hozzák magukkal. A kupont kinyomtatott formában tudjuk csak elfogadni!

A kupon beváltási határideje: 2015.06.21-ig
A nagy töltöttségre való tekintettel javasoljuk, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a beváltást és a foglalást!
Kérjük, hogy amennyiben a lefoglalt időpont mégsem megfelelő, azt a foglalást 24 órával előtte lemondani vagy módosítani szíveskedjenek! A lefoglalt asztalt/okat max. 10 perc késésig tudjuk csak fenntartani. Megértésüket köszönjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Glob Royal Biliárd Center
Cég
Óbuda Gastro Royal Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Csemete u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére