Mai­Kupon

Szöszeltávolító textilborotva, nem csak ruhákhoz, de ágyneműk, autókárpitok vagy különböző bútorok (pl. kanapé) szösztelenítésére. A termék 1.890 Ft helyett 1.090 Ft-ért rendelhető.

Szöszeltávolító textilborotva - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:1890 FtKedvezményes ár:1090 Ft42% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Biztosan Neked is van egy olyan ruhád, amit imádsz, de már annyira bolyhos és szöszös, hogy nem szívesen veszed fel…

Többé nem kell így lennie!

Szabadulj meg a szöszöktől, és lehelj új életet szeretett ruháidba a Szöszeltávolító textilborotvával!

A textilborotva gyorsan és gyengéden eltávolítja a ruhákról a nem kívánt bolyhokat, így a ruhák újra teljes fényükben tündökölhetnek!Termék leírás:

  • Fogantyú hossza: kb. 16 cm
  • Szélesség: kb. 13 cm
  • Anyaga: Fa, Fém

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 1.090 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB International Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére