Mai­Kupon

Szuper ajánlat születésnapra vagy más ünnepi alkalomra! 50 oldalas keménytáblás ragasztókötött kötéssel készült fotókönyv 9.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aki egy különleges, személyes ajándékkal szeretné meglepni szerettét, az ne halogassa, mert a megörökített pillanatok megidézése mindig nagy örömöt jelent a megajándékozottnak. Éppen ezért már most gyűjtsétek össze és kezdjétek el megszerkeszteni az ajándéknak szánt könyveket.Fotókönyv minden alkalomra –  születésnapra, évfordulóra vagy más ünnepre

Örökítsük meg a családi összejöveteleket, a gyerekek fontos pillanatait, vakációt, kirándulásokat, kerti összejöveteleket, akár ajándékba is hiszen ennek a fotókönyvnek az ár-érték aránya a legkedvezőbb ha személyes, szép ajándékot szeretnénk adni.

215 x 290 mm, 50 oldalas, keménytáblás ragasztókötött kötéssel.

Borító +44 képes belső oldal (a borító belső oldal és a mellette lévő belső oldal fehér ).

Bővíthető 2 oldalanként, melynek felára 400 Ft. A minimum oldalszám ennél a fotókönyv típusnál a 24 oldal, ennél kevesebb oldalt nem tudunk lekötni.
Ennél a fotókönyv típusnál a ragasztókötés miatt, a gerincnél 1-2 mm nem látható, mert a könyv nem nyílik 180 fokban úgy, ahogy a panoráma fotókönyv esetében. Ezért ebbe a fotókönyvbe nem praktikus gerincen átnyúló képeket szerkeszteni.

A belívek 170 g selyemfényű műnyomó papírra készülnek a borító keménytáblás és matt fóliázott. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A honlapon az „általános információk” menüpontban lehet információt olvasni a leadási határidőkkel kapcsolatban!

A kupon megvétele után a terméket meg kell rendelni!

Megrendelések teljesítése: a rendelés leadása után kb. 7-15 napra kerül kiszállításra a termék.,

Fontos:

- A rendelés leadásakor válaszd ki a „MaiKupon” kuponfület és itt rögzítsd a kupon azonosítót, majd nyomd meg az „ok” gombot!

- Csak az online szerkesztőben megszerkesztett termékeket lehet megrendelni.

- A szerkesztés egyszerű, nem kell letölteni szerkesztő programot, a weboldalon regisztráció után tudsz belépni és online szerkeszthetsz.

A termékhez kapcsolódó bármelyik sablonnal lehet rendelni!

A termékeket a http://www.attraktiv-reklam.hu/ weboldalról lehet megrendelni. Ennek a menete a következő:

- A honlapon online szerkesztő segítségével lehet a termékeket a saját fotóinkkal megszerkeszteni. Nem kell letölteni semmilyen programot, csak egyszerűen a “szerkesztem” gombra kattintva belépünk a szerkesztő felületre.

- A szerkesztőbe az oldalon való regisztráció után lehet belépni. Itt feltöltjük a kiválasztott képeket és az adott oldalra behúzzuk a képeket. Ha több időt és energiát szánunk a szerkesztésre, lehet teljesen egyedire formálni a termékünket.

- A rendelés menete kuponnal: a szerkesztés után a terméket fel kell tölteni a “rendelés” gombbal, majd a kezdőoldalon a kosárból meg kell rendelni. Itt az első oldalon kell megadni a kuponok kódját, kiválasztva a “Maikupon” fület.

A kiszállítás: jelenleg kizárólag kiszállítással rendelhető, melynek díját átvételkor a futárnak kell fizetni.  Kiszállítás kézbesítési címre futárral: 1.490 Ft

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Attraktív Reklámügynökség
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére