Mai­Kupon

Takarító Eszköz és Szerszámtartó, mellyel egyszerűen rendben tarthatod a takarításhoz használatos eszközöket! A termék 3.990 Ft helyett 2.990 Ft.

Takarító Eszköz és Szerszámtartó - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:3 990 FtKedvezményes ár:2 990 Ft25% kedvezmény
2020. április 10.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás
Fali tartó takarítóeszközök, szerszámok helytakarékos tárolására. Univerzális, így  szinte minden eszköz ráakasztható vagy bele illeszthető, legyen az partfis, seprű, felmosó, lapát, kerti szerszámok, kesztyűk, törlőkendők. 
 


Használhatod a kamrában, de a garázsban vagy a pincében is jól jöhet. A készletben találsz 6 db csavart amivel a falra lehet rögzíteni. Az öt rúgós-golyós tárolóhely 1,5 - 3,5 cm nyélátmérő között mindent eszközt automatikusan rögzít, a kihúzható akasztók pedig további dolgoknak adnak helyet. A falon minden áttekinthető és rendezett lesz.

Mérete: 45 cm x 7 cm x 12 cm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.990 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére