Mai­Kupon

Takarítson tudatosan konyhájában környezetkárosítás nélküli a kiváló minőségű Greenman termékekkel! Most 2 darab Greenman ProKlean Kerámialapos Tűzhely Tisztító 1255 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elege van abból, hogy állandóan kiszárítják bőrét a tisztítószerek? Felmerült már Önben, hogy olyan tisztítószereket használ amelyek veszélyesek az egészségre? Allergiás Ön vagy családtagja valamilyen tisztítószerre? Tart attól, hogy csak az erős vegyszerek képesek eltávolítani a kórokozó baktériumokat, de eközben retteg, hogy a vegyszerekben lévő méreg bekerül a szervezetébe? Akkor válasszon környezettudatosan és takarítson vegyszermentesen a Greenman Kft termékei segítségével. Védje környezetét tudatosan takarítás közben is. Vásároljon Ön is kiváló minőségű és környezetbarát Greenman ProKlean Kerámialapos Tűzhely Tisztító terméket! 


A Greenman ProKlein Kerámialapos Tűzhely Tisztító egy probiotikus tisztítószer, mely kifejezetten a  kerámialapos tűzhelyek tisztítására lett kifejlesztve. Természetes, egészségre ártalmatlan készítmény, mely biztonságos Ön és családja számára valamint a hobbiállatokra is veszélytelen. 

 

Hatékony tisztítást biztosít a probiotikumok erejével! A szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg a Greenman ProKlean termékcsalád tagjaiban, amelyek hatékonyak a zsíros, és odaégett szennyeződésekkel szemben. A Greenman ProKlean Kerámialapos Tűzhely Tisztító természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztít és hoz létre egészséges környezetet Ön és Családja számára a konyhában.

 

Használati útmutató: Permetezze közvetlenül a kerámialapra majd szükség szerint egy kis várakozási időt követően törölje le puha szivaccsal vagy szivacsos törlőkendővel. Ha kell, ismételje meg! Kiszerelés/ darab: 500 ml. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló bármennyi terméket rendelhet az akció keretén belül! A webáruház termékeit személyesen is átveheti az alábbi címen:  Greenman Kft. 8200, Veszprém, Házgyári út 16.

 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat hozzá. Kérjük, hogy a pontos szállítási név, cím és kuponkódját adja meg a webáruház részére! A Greenman Kft webáruházában hétköznapokon: 8-16 óráig  telefonos ügyfélszolgálattal állnak a vásárlói rendelkezésére. A webáruház telefonszáma: 06-88-32-57-76. Egyéb időpontokban e-mailen keresztül lehet felvenni a webáruházzal a kapcsolatot: greenman@greenman.hu

 

A csomagot az MPL a saját feltételei szerint szállítja ki az ön által megadott címre. Amennyiben a kézbesítő a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy arról, hogy mikor kísérli meg az újabb kiszállítást. Ennek időpontja általában másnap. A webáruházzal történő egyeztetés során kérjük, hogy olyan címet adjon meg (pl. munkahely vagy szomszéd) ahol munkaidőben ön vagy az átvétellel megbízott személy ott tartózkodik. A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin szükség esetén el lehet Önt érni. A csomag átvételekor, győződjön meg a futár előtt a rendelt termékek egyezőségéről, sértetlenségéről, valamint a számla meglétéről, mivel a csomag átvétele után semmilyen reklamációt a szállítással, vagy esetleges sérüléssel kapcsolatban nem áll módjában elfogadni a szolgáltatónak. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greenman Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8200 Veszprém, Házgyári út 16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére