Mai­Kupon

Találj társra a Brill Társkereső Klubbal! 4 hónapos tagság most 12.000,-Ft helyett 5990,-Ft. Lepd meg szingli ismerősödet Karácsonyra! Ajándéknak is kiváló.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ne töltsd magányosan a téli estéket! Unod a magányt? Jó lenne egy társ? Most 4 havi tagság mindössze 5.990 Forintért a Brill Társkereső Klubban 50% kedvezménnyel.

Készülsz már az újévi fogadalmakkal? Ugye megfogadod, hogy az új évet nem egyedül, hanem egy társsal az oldaladon töltöd? Adj esélyt a boldogságnak, legyél tagja a Brill Társkereső Klubnak!

Szingli ismerősödnek kiváló Karácsonyi ajándék lehet, mert ajándékkártyaként is kérhető.
 • 5.990 forintért 12.000 Ft értékű kupon, amely beváltható 4 havi tagságra a Brill Társkereső Klubban.
 • Valós személyek, komoly társkeresők, valós adatokkal szerepelnek a Klubban, mivel minden tagjukkal személyes interjút készítenek.
 • Minden klubtag jogosult Tagsági Kártyára is, mellyel partnereknél különböző kedvezményekhez juthat.
 • Budapest mellett Székesfehérváron, Győrben, Debrecenben vagy Szegeden is megoldott a személyes találkozó, az interjú elkészítésére.
 • Mindenki megtalálja a számítását, hiszen ötvözik a modern és a klasszikus személyes társkeresés módszerét.
 • Részvételi lehetőség változatos programokon (térítés ellenében), amelyekkel személyes ismerkedési lehetőségeket kínálnak. Garantálják a hölgyek és urak ideális létszámát és a vidám hangulatot.

Kiemelt programok:

 1. társkereső rendezvények: vacsora, party, bowling, bórkostoló, főzőtanfolyam, jótékonysági esemény
 2. nyaralások, hosszú hétvégék
 3. szórakoztató és kulturális események
 4. személyiségfejlesztő és egyéb tréningek
 • Igény szerint segítnek kialakítani számodra a legelőnyösebb megjelenést, vagy akár megtalálni a belső harmóniád. Stylist csapattal rendelkeznek, de kineziológus, asztrológus, életvezetési szakértő is a rendelkezésedre áll.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonon egyeztetett időpontban váltható be. Karácsonyi ajándéknak is kiváló, mert ajándékkártyaként is kérhető, ekkor a kártyát kell kiváltani a megadott határidőig és ismerősödnek 2013.01.12.-ig kell időpontot egyeztetni a személyes interjú elkészítésére. Az ajándékkártya a kuponkód megadásával postán is kérhető.

A kupon beváltó hely neve, címe: Brill Társkereső Klub, Malom Udvar Irodaház, 1095 Budapest, Soroksári út 48. vagy egyeztetett helyszínen

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brill Társkereső Klub
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére