Mai­Kupon

Kategóriák

Talpdiagnosztika talpmasszázzsal, tanácsadással és fülakupresszúrás golyó felhelyezéssel 8.990 Ft helyett most csak 3.490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A testi-lelki feszültség, az egészségtelen életmód és táplálkozás következtében a szervezetben kialakult energiablokkok miatt a sejtek anyagcseréje, ezáltal az egyes szervek, szervrendszerek működése nem megfelelő. Salakanyagok szaporodnak fel, amelyek nem tudnak távozni a szervezetből, ezért lerakódnak a talp zónáiban.

 

A talpmasszázs célja az elváltozások eltüntetése, és ezzel a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítása!Gyógyítsd magad talpmasszázzsal!


A talpon nemcsak rengeteg idegvégződés található, de a testet behálózó energiapályák, meridiánok is itt végződnek. Testünk akkor működik egészségesen, ha benne az energia szabadon áramlik, és átjár minden sejtet. Amikor az áramlás valahol valamiért elakad, akkor az ott levő szervben energiahiány alakul ki, ami ha tartósan fennáll, a szerv megbetegszik.

 

A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert, a szervezet öngyógyító folyamatára is hat. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, oldja a testi-lelki feszültséget, és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Mivel a talp idegvégződésekben gazdag, így a központi idegrendszerre is hatást lehet gyakorolni.

 

A kezelésről

 

A talpmasszázs anatómiai tudást és hozzáértést igényel. Ismerni kell hozzá a sok lehetséges elváltozás mögött rejlő okot, tudni kell, hogy az egyes betegségek esetén melyik a leghatásosabb masszázsprogram, és hogy ne ártson, tisztában kell lenni azzal, hogy mikor kezelhető valaki és mikor nem. Mivel ráadásul saját lábunkhoz nehéz hozzáférni, és munka közben nem tudunk lazítani sem, a legjobb, ha találunk valakit, aki hajlandó kényeztetni minket. Talpdiagnosztika, talpmasszázs és tanácsadás kb. 50 percig tart.

 

Ajándék fül akupresszúra

 

A kezelés végén fülakupresszúrás golyót helyeznek fel, ami felgyorsítja a méregtelenítést, ill. a kezelés hatását 1 héttel meghosszabbítja. Ennek során a fül akupunktúrás pontjaira ragasztószalagra ültetett gyógynövénymagokat helyezünk, melyeket naponta kb 30 alkalommal tanácsos nyomogatni (akupresszúrás kezelés), így a páciens tű mentesen juthat ugyanolyan eredményhez, mint a tűvel végzett eljárás esetén, valamint ő határozza meg a stimulációk idejét és gyakoriságát a nap folyamán.

Felhelyezett pontok: szimpatikus, paraszimpatikus pontok, máj, vese, tüdő. Az eljárásnak relaxáló hatása van, és az említett szervek méregtelenítését fokozza. így lesz különösen aktív és komplett a kezelés.

A fülakupresszúrás golyók felhelyezése mindössze kb. 3-4 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A cég honlapjának főoldalán található űrlap kitöltésével kérhet visszahívást, amennyiben igényli!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25. City Corner irodaház
IV. emelet 423 iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére