Mai­Kupon

Kategóriák

Tandem siklóernyős repülés Eger mellett, a Bükk-hegység felett, ajándék kamerás felvétellel, a Mátra Extrém Team szervezésében 32.000 Ft helyett 16.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
  • Az élményprogram ajándékutalványként is átadható. Vigyél magaddal micro SD kártyát, hogy a repülést követően az elkészült felvételeket azonnal átadhassák, így a fantasztikus élményt rögtön megoszthatod barátaiddal

  • A starthelyet egy terepjárós off road túra során közelítitek meg, kényelmes ruházatot, bokát fogó lábbelit és egy adag bátorságot feltétlenül vigyél magaddal

  • A repülési idő az időjárás függvényében – hegyi repüléshez nem megfelelő időjárás esetén csőrlésből - maximum 30 perc, a programot követően egy HD kamerás felvétellel ajándékoznak megKi ne álmodott volna már arról, hogy elemelkedik a földről, miközben a szél szárnyaira bízza magát, akár a madarak, átélve a szabadság érzését? A tandem siklóernyőzés segítségével az első ülésből élvezheted ezt a csodálatos élményt. A több száz méter magasan található starthelyet egy terepjárós off road túra során közelítitek meg. Az adrenalin garantáltan a füled hegyéig lüktet majd, de a félelemre nem lesz okod: profi tandempilóta segítségével, a lehető legnagyobb biztonságban érezve magad nézheted a felülről kitáruló világot.

A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem amolyan szárnypróbálgatás, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van-e szó. Ha kedvet kapsz, és úgy érzed, ezentúl nem is akarsz a földön járni, az Egyesület jóvoltából tovább léphetsz a repülés iskolájában.

A repülési idő az időjárás függvényében maximum 30 perc. A tandemrepüléshez feltétlenül hozz magaddal kényelmes ruházatot, bokát fogó lábbelit és egy adag bátorságot! A programot követően egy HD kamerás felvétellel ajándékoznak meg, ami nem csak neked lesz örök emlék, de bizonyíték is mindazoknak, akik nem akarják majd elhinni: igen, tényleg megtetted!

Mivel a repülés, mint szabadidős tevékenység erősen időjárás függő, ezért indulás előtt mindenképp telefonálj, hogy a program az egyeztetett időben megvalósítható-e.

Az élményprogram ajándékutalványként is átadható, így egy doboz csokoládé vagy pár gyapjúzokni helyett tényleg olyasmit adhatsz, ami életre szóló élményt jelent.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:
info@matraextrem.hu
+36 30 197 7353
+36 30 257 6474

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mátra Extrém Team
Cég
Vexagent Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére