Mai­Kupon

Kategóriák

Tankolj fel az Ariel kiváló mosószereiből! Ariel fehér és színes mosógél 4 darabos csomag most
kedvező áron 19 960 Ft helyett 8 990 Ft!
Most fizetendő: 1 800 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: 4 db 4,75 literes Ariel mosógél
Egy csomagon belül tetszőlegesen, bármilyen kombinációban kérhetsz Ariel White vagy Color Actilift mosószert.Nem a ruha teszi az embert, de azért nincs annál jobb érzés, mint frissen mosott, vakítóan fehér ingekben, élénk színekben tündöklő ruhákban vágni neki a napnak! Ruháid megérdemlik a kényeztetést, hiszen Te is jobban érzed magad tőlük.

Ágynemű, fehérnemű, ingek és blúzok, könnyen mosható vagy különleges bánásmódot igénylő darabok, de az biztos, hogy azt szeretnéd, ha mosás után mindegyik teljes fehérségében ragyogna. Az Ariel White géllel ezt könnyen elérheted, hiszen már 30 fokon is kiválóan hat, folteltávolító hatásának köszönhetően megszabadítja a ruhákat a komolyabb szennyeződésektől is. Akár kézzel mosol, akár mosógépet használsz, az eredmény önmagáért beszél majd.

Ha szeretnéd, hogy színes ruháid még sokáig megőrizzék színüket, használd az Ariel Color Actilift folyékony mosószert! Ez a folyékony mosószer is már 30 fokon elvégzi a munkát, eltávolítja a foltokat, megőrzi a színek élénkségét, és hosszantartó színes ragyogást biztosít.

Gondosan összeválogatott ruhatárad, kedvenc darabjaid meghálálják a gondoskodást: ha megfelelő mosószert használsz, még sokáig örömmel viselheted őket. Az Ariel folyékony mosószereiben biztosan nem fogsz csalódni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS az ország egész területére kérhető. A házhozszállítás díja: 2 580 Ft / 4 db Ariel mosógél! A kiszállítás az írásos megrendelést követő 2 héten belül történik.
A szállítást budapesti cím esetén az egyeztetett időpont előtt 2 nappal, vidéki cím esetén 4 nappal mondhatod le vagy módosíthatod!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL MENETE:
Személyes átvétel esetén kérjük, legalább 2 nappal a tervezett átvétel előtt küldd el megrendelő e-mailedet a kupon sorszámával! Az átvétel előtt telefonon is egyeztess (06-30-266-7077) az aktuális készletről a félreértések elkerülése végett!
FONTOS TUDNIVALÓK:
A terméket rendeld meg a menoruha@gmail.com e-mail címen, neved, szállítási címed (házhozszállítás esetén), telefonszámod, a választott mosógél-csomag tartalma és kuponod sorszámának megadásával.
Az átvétel kizárólag a Menő Ruha Kft. által visszaigazolt és KINYOMTATOTT ajánlat bemutatásával lehetséges! Ennek hiányában nem tudják Neked kiadni a csomagot!

Nyitvatartás: H-P: 8-18-ig, Sz: 8-13-ig

FACEBOOK

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Menő Ruha Kereskedelmi Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Vörösvári út 27.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére