Mai­Kupon

Kategóriák

Tanulj angolul anyanyelvi tanároktól Írországban. Igazi kaland és nyelvtanulás egyszerre! 1 hét tandíjjal, szállással, reggelivel 355,-EUR helyett 186,-EUR. 4 db kuponnal 1 hónapig tanulhatsz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tanulj angolul anyanyelvi környezetben Írország fővárosában, Dublinban! Élményteli tanulás és egyben nyaralás lesz az az 1-4 hét, melyre biztosan sokáig fogsz emlékezni. Ismerj meg más kultúrákat, tegyél szert új barátokra, ismerj meg egy más országot, utazz és közben tökéletesítsd kiejtésedet, gazdagítsd szókincsedet.

 Az ajánlat tartalma:

- 1 hetes általános angol nyelvtanfolyam tandíja a Central College Dublinban

- Hétfőtől péntekig napi 3 óra (15 óra/hét)

- Szintek: kezdőtől a haladóig (7 szint)

- Szállás Dublinban, színvonalas hostelekben, az iskolától rövid sétára. A szobák többágyasak, 8-25 fő közöttiek.

- Az iskola a város központi részén található.

- Egy ember maximum 4 kupont használhat fel, így a nyelvtanfolyam ideje maximum 4 hét lehet.

Felhasználható: 2014. március 31 és december 13. között.

 

A kupon nem tartalmazza a kiutazás költségét. Budapestről a Ryanair és az Aer Lingus is indít repülőjáratot, melyekre kedvező áron vásárolhatsz repülőjegyet.

A repülőtérről bejutást az iskolába igény szerint 65,-EUR felárért biztosítanak.

 

Miért ajánljuk?

Az anyanyelvi környezetnek köszönhetően akár két hét alatt el lehet érni, hogy a korábban megszerzett tudásra építve meg merjen szólalni az ember, javuljon a kiejtése, ugrásszerűen javuljon a beszédértése, kedvet kapjon a nyelvtanulással járó nehézségek leküzdésére. A hosszabb (legalább négyhetes) külföldi tanfolyamok résztvevői pedig már valóban számíthatnak arra, hogy a nyelv ismeretében látványos fejlődésen mennek keresztül. A szóbeli nyelvvizsgára készülést is nagyban segíti az anyanyelvi környezet. A tanuláson kívül a külföldi nyelvtanfolyam egyúttal lehetőséget kínál feledhetetlen és máshol meg nem szerezhető élmények átélésére, így a külföldi nyelvtanulás az egyik leghasznosabb nyaralási forma is egyben.

A külföldön szerzett nyelvtudást nemcsak későbbi utazásaid során hasznosíthatod, hanem későbbi tanulmányaid alkalmával, diplomád megszerzésekor és az álláskeresésnél is előnyként értékesítheted.  

Igazi multikulturális környezetben tanulhatsz. A diákok Európán kívül Dél-Amerikából, Ázsiából és Afrikából is érkeznek.

 

Bővebb információ az iskoláról, tanfolyamokról: http://www.centralcollege.ie/

 

A kupon felhasználása:

Ahány kupont kinyomtatsz, annyi héten át tanulhatsz az iskolában. Egy ember maximum 4 kupont válthat be, így a nyelvtanfolyam ideje maximum 4 hét lehet.  

E-mailben kell jelezni a beiratkozási szándékot az iskola felé: info@centralcollege.ie, legalább az érkezés előtt 15 nappal! Az iskola ekkor válasz e-mailben megküldi a visszaigazolást, a tanfolyam és a szállás részleteit.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. február 28-ig,, beváltható 2014. december 13-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Egy ember maximum 4 kupont válthat be, így a nyelvtanfolyam ideje maximum 4 hét lehet.  

E-mailben kell jelezni a beiratkozási szándékot az iskola felé: info@centralcollege.ie, legalább az érkezés előtt 15 nappal! 2014.03.31 és 12.13. között használható fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Central College Dublin
Weboldal
Telefon
+353 16779043
Szolgáltatás helye
Dublin, 3 Ellis Quay
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére