Mai­Kupon

Tartós szempilla és szemöldök festés + szemöldök formázás 1.500 Ft-ért, az Ágnes Kozmetikában!
(25% kedvezmény)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha nincs időd minden nap szempillaspirált használni, illetve ceruzával szemöldököt satírozni, akkor a tartós szempilla- és szemöldökfestést neked találták ki! Pluszba most még egy 3. szolgáltatást is nyújt az Ágnes Kozmetika, méghozzá egy szemöldök igazítást, hogy még dögösebb legyen a tekintetetd.Először is, a kozmetikus alaposan megtisztítja az arcbőrt.Általában az arcbőröd típusának legmegfelelőbb arclemosó tejet használja. A 2. lépésben a szemhéjadat vazelinnel keni be. Majd egy átnedvesített alátétet (mint a vattakorong) helyez az alsó szempilláid tövébe. Ez megakadályozza , hogy a bőröd más területére kerüljön festék. A következő lépésben a kozmetikus kikeveri a megfelelő színű szempillafestéket. A kikevert festékhez hozzáad hidrogén-peroxidot. A kikevert festéket üvegpálcika segítségével viszi fel a szempillák egészére. Azért, hogy a festék megfelelően befogja a szempilláidat, várni kell. A hatóidő letelte után a kozmetikus nedves vattakorong segítségével alaposan lemossa a szempillákról a festéket. Végül, áttörli a szem környékét.
 
Időtartam : kb. 30 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2011. október 26-ig,, beváltható 2011. december 31-ig!

Telefonos bejelentkezés szükséges!  Tel: 0620/944-1845

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Ágnes Kozmetika
Cég
(Várkonyi Jánosné) Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Nyírpalota u. 29 /fsz
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére