Mai­Kupon

Tartsd egészségesen és frissen a lakásod levegőjét! Ózon asztali levegő ionizátor segít ebben! És most csak 11.990 Ft-ért a tied lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd, ha tisztaság venne körül, de a vegyszereket nem szereted? Íme, itt van az Ózon asztali ionizátor, mellyel a levegőt, a vizet és ételedet tarthatod baktériummentesen.Multifunkciós ózon generátor/fertőtlenítő széles felhasználási körrel: víztisztítás, étel előkészítés, szépség és egészség, csecsemő és gyerekgondozás, stb. 220V-ról működik, csírátlanítja a levegőt és a vizet, megöli a baktériumokat, gombákat. Szagtalanítja a helyiséget, klórmentesíti a vizet. Frissen és tisztán tartja a lakást és az irodát.

Az ózon, melynek vegyjele O3, három oxigén atomból áll. Nagy oxidációs képessége van, így hatékonyan tisztít és fertőtlenít. Megöli a legtöbb baktériumot a vízben és a levegőben, széles spektrumú hatékony fertőtlenítő és sterilizáló. Az ózon fontos összetevője légkörünknek. Egyensúlyban tartja a baktérium és penész populációt a természetben. Részben az ózon felelős az elektromos viharokért is, az elektromos kisülés hozza létre azt az illatot, melyet friss illatnak hívunk. Mivel az ózon nagyon hamar lebomlik oxigénné, sokkal kisebb mértékben tartalmaz toxinokat, mint más fertőtlenítő szerek, pl. a klór. Ezért hívják a "legtisztább oxidáló és fertőtlenítő szernek".


Mire jó az Ozonizer?
Eltávolítja a baktériumokat a vízből és a levegőből;
Eltávolítja a rovarirtó szereket és más mérgeket a zöldségek és gyümölcsök héjáról;
Semlegesíti a szagokat, mint a dohányfüst, ételszag, festékszag és a házi kedvencek nem kívánt „illatai”;
Lebontja a mérgező gázokat, mint a formaldehid és a toluol;
Kiirtja az élősködőket (gombák, algák és zuzmók) a növényekről, így megvéd a bőrbetegségektől.


Könnyen kezelhető.
Elhelyezhető asztalon, padlón, vagy falra akasztható.
Ipari ABS műanyagból készül.
Nem kell benne szűrőt vagy kopó alkatrészeket cserélni.
Ergonomikusan kialakított, hatékonyan és halkan működik: minden helyen és helyzetben megállja a helyét!


6 hónap garancia jár hozzá.

Energia ellátás: AC 220V±10%, 50Hz
Hálózati csatlakozó típusa: A TYPE (lásd a képet)
Teljesítménye: 18W
Ózon teljesítmény: 400mg/h
Maximum használati idő: 30 perc alkalmanként
Anyaga: ABS
Színe: krémszín + rózsaszín
Mérete: 25x19x9cm
Tömege: 560g


A csomag tartalma:
1 db Ozonizer
2 db cső
3 db elosztó
1 db angol nyelvű használati utasítás


Rendelésedet a http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/2_kulfoldi_termekek-15/198_ozon_levego_ionizator_asztali/ webcímen adhatod le. A megjegyzés mezőbe mindenképp írd be a kapott kuponkódodat.

Az ionizátor ingyenesen, közvetlenül külföldről érkezik a címedre ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. Szállítási határidő 10-15 munkanap.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelésedet a http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/2_kulfoldi_termekek-15/198_ozon_levego_ionizator_asztali/ webcímen adhatod le. A megjegyzés mezőbe mindenképp írd be a kapott kuponkódodat.

Az ionizátor ingyenesen, közvetlenül külföldről érkezik a címedre ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. Szállítási határidő 10-15 munkanap.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére