Mai­Kupon

Tartsd életben a varázslatot! Ajándékozd meg gyermeked egy életre szóló élménnyel! Képzeld el gyermeked arcát amikor megkapja a Mikulás személyesen neki címzett levelét az Északi sarkról.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tizenkét évet éltem Skandináviában, azon belül a Finn Országi Rovaniemiben. Minden évben ellátogattam a Mikuláshoz, ahol segítőként is dolgoztam.

Az a cél vezérel, hogy a gyerekek minél tovább higgyenek a Mikulásban, mert amit elhiszünk, az számunkra létezik. Ez a hit vezet majd bennünket egész életünkön keresztül, mert amit el tudunk képzelni azt meg is tudjuk valósítani. Okozzunk meglepetést gyermeküknek, hogy a hőn szeretett és várva várt Mikulás személyesen ír neki levelet és küld neki személyre szóló ajándékokat. Neki mindig is lesz Mikulás, aki várja őt az Északi sarkon. És valóban, ha életében bármikor ellátogat Lappföldre a Mikulás Faluba, a Mikulás mindig szívesen fogja látni.Jelenleg négyféle csomag és többféle levélpapír közül választhatsz, így akár minden gyermek teljesen egyedi ajándékot kaphat.

A személyre szabáshoz szükségünk van a segítségetekre. Kérünk, írj a gyermekről olyan információkat, amitől egyedi lesz a levél és a gyermek magára ismer. Írd meg, hogy mire vágyik és hogy mit ért el ebben az évben. Okozz Örömet gyermekednek, Unokádnak.

https://mikulastol.hu/


Az ajánlat feltételei

Kérdésed van?
Keress bátran és válaszolunk minden kérdésedre: mikulastoll@gmail.com

Keresd fel oldalunkat https://mikulastol.hu/ és lepd meg gyermeked, unokád egy életre szóló élménnyel!

E-mail: mikulastoll@gmail.com
Telefonszám:    +36 (70) 384 8555

Szolgáltató
Mikulástoll
Cég
Frutkaia s.r.o.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére