Mai­Kupon

Kategóriák

Tartsd tisztán a billentyűzetedet! USB mini porszívó billentyűzethez, laptophoz 1590 Ft helyett 990 Ft-ért!
Kiváló ajándéktárgy is lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mai világunkban igen sok időt töltünk a számítógép előtt, így elkerülhetetlen, hogy a billentyűzetbe ne potyogjon bele morzsa, hamu vagy ne legyen tele porral. Ezentúl azonban ez sem probléma, mert ezzel a praktikus kis USB porszívóval könnyedén eltávolítható a szennyeződés a klaviatúra gombjai közül, a por a monitorról vagy akár a számítógép környékéről. Kiváló ajándéktárgy is lehet.




Leírás

USB-re köthető mini porszívó LED-es világítással, tisztítható porzsákkal, cserélhető fejjel. Billentyűzethez, számítógép belsejéhez, Notebookhoz, vagy az íróasztal rendbetételéhez.

A porszívófej gyenge gumiból van, így nem karistol meg semmit, viszont felszívja a finom port és így tisztán tartja a készülékedet. Igazán különleges, érdekes ajándék lehet karácsonyra is egy igazi tisztaságmániásnak!

 

Egyéb információ: 

Több színben is rendelhető!

 

Tulajdonságok:

Nem igényel külön energiaforrást  csak egyszerűen csatlakoztatni kell az USB portba. A bekapcsolásnál kis LED lámpa világít, ami segítségével a legapróbb porszemeket is észre lehet venni. Az USB porszívó cserélhető fejjel rendelkezik.
Mérete: 14.5cm x 3.5cm x 3.5cm

 


A készlet tartalma:
1 X mini USB porszívó
2 X porszívófej (az egyik fej sima porszívózáshoz, a másik fej kis gumival ellátott kefe azerősebb szennyeződésekhez)

 



Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 19-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvétele:


A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.381.usb_mini_porszivo linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával. A rendelések leadásának határideje: 2013. december 20. Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak az USB Mini Porszívóra vonatkozik! A megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat!


A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!

 A postaköltség összesen: 790 Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
GTS Trió Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére