Mai­Kupon

🚌 Tavasz a Pilisben, egynapos buszos utazás április 25-én, 1 főnek 8.990 Ft helyett 5.990 Ft, most fizetendő 900 Ft.

Tavasz a Pilisben, egynapos buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:8 990 FtElőlegben fizetendő:900 FtTeljes ár:5 990 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hegy, folyó és síkvidék találkozik ezen a tájon. Ez a fenséges táj évmilliók alatt formálódott, alakult a most látható együttessé. Legmagasabb kiemelkedése a Pilis tető 756 m. A Pilisben több mint 230 barlangot tartanak számon. De a természet szépségei mellett a történelem gazdagsága miatt is érdemes felkeresni ezt a vidéket. A táj őstörténetéhez tartozik, hogy Budakalászon találtak rá a régészek Európa egyedülálló kocsi modelljére. A középkori keresztény kultúra legszebb emléke a Pilisszentkereszti ciszterci kolostorrom. De ez a terület az egyetlen magyar alapítású rend, a pálosok hazája is.Az utazás programja:

Első megállónk Üröm. A település különleges látnivalója József nádor fiatalon elhunyt feleségének, I. Pál orosz cár lányának Alekszandra Pavlovnának sírkápolnája. A nagyhercegnő újratemetése 2004-ben volt a felújított sírhelyen.

Innen Pomázra látogatunk. A település látnivalói közül a XIV. századi, gótikus eredetű ortodox, görögkeleti temploma érdemel figyelmet, ami mai formáját az 1719 és 1722 közötti barokk átépítés eredményeként kapta. Az ikonosztáz és a püspöki trónus igen jelentős barokk alkotás. A szerb plébánia mellett áll Vujicsics Tihamér, a neves, magyar zeneszerző szülőháza. Az egykori Wattay-Teleki kastély ma kastélyszálló, illetve rendezvény központként üzemel. Egy kis termében állandó kiállításként a Wattay emlékszoba látogatható.

Pilisszántó a következő állomás, mely az utóbbi időben valóságos zarándokhellyé vált. Itt egy szakrális sétát teszünk a Csillagösvény nevű tanösvényen a Boldogasszony Kápolnához. A Makovecz Imre által tervezett épület elől csodálatos panoráma nyílik a tájra. A terület legújabb látnivalója az Áldást osztó Jézus szobor, amely a Szikla Színház feletti párkányon kapott helyet. A túra enyhén emelkedő, kb 1 km hosszú. A Pilisszentkereszti apátság, melynek mára már csak romjai maradtak fenn, arról nevezetes, hogy a hagyomány szerint itt következett be 1213-ban Gertrúd királyné tragédiája, melyet Katona József Bánk bán című drámája tett ismertté. A romokat egy könnyű erdei sétával érhetjük el. A Szlovák Tájház kiállításán számtalan népművészeti alkotás, feliratos szőttes, abrosz, festett bútor és viseleti darab őrzi az egykor itt élő szlovákság emlékét.


Dobogókőn a térség legmagasabb pontján, a gyönyörű panorámát biztosító teraszon áll Téry Ödön emlékműve. A közelben álló Eötvös Lóránd nevét viselő turistaházban 1985-ben nyílt meg a Turistamúzeum, amely bemutatja a magyar természetjárás történetét és egyes szakágait. Egy kellemes séta során megismerhetjük a település további látnivalóit. Betérhetünk a Zsindelyes Vendégházba, melyet Makovecz Imre tervezett. Leereszkedhetünk a Siketnémák Mária Kegyhelyéhez. Innen alig egy km távolságra található a Rezső kilátó, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik a dunakanyari hegyvidékre. Pilisszentlélek határában az idilli környezetben elhelyezkedő XIII. századi Pálos kolostor szépen felújított romjaival találkozhatunk, ahol annak idején Nagy Lajos király is megfordult.
Visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. április 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. április 25.

Most fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 5.090 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 7.30 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére