Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Tavaszi 5 napos buszos utazás Firenzébe, a reneszánsz művészetek ékességeihez. Szállás 3*-os szállodában Montecatini Termében, reggelivel 1 főnek. Az utazás 109.990 Ft helyett 93.990 Ft-ért.

Az Arno folyó partján végighúzódó, hosszú történelmi múltra visszatekintő város Toszkána régió székhelye és egyben kulturális központja. Az ókori rómaiak által létrehozott város a középkortól napjainkig fontos kereskedelmi és pénzügyi központnak számít. Az olasz reneszánsz bölcsőjeként számon tartott Firenze bővelkedik történelmi és művészettörténeti látnivalókban. A történelmi belvárost az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Az egész város egy hatalmas, élő műalkotás. Firenze a 13. századtól a 16. századig Európa legfontosabb városa volt.Az utazás programja:

1. nap: Indulás reggel 5.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, az áruház elől. Folyamatos utazás pihenőkkel Szlovénián keresztül Montecatini Terméig, amely Olaszország egyik legelegánsabb gyógyfürdője. Itt 3 éjszakát töltünk. Vacsora után lehetőség van siklóval a város fölött emelkedő hegyre eljutni, amelynek kis települése, Montecatini Alto középkori hangulatot áraszt. Vagy egyszerűen csak az elegáns szállodák között tehetünk sétát.

2. nap: Reggeli után utazás kényelmes vonattal Firenze központjába, ahonnan a városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel indul: a Dóm – melynek kupoláját a reneszánsz építészet határkövének nevezik; a keresztelőkápolna – melynek legtöbbet fotózott részlete a „Paradicsom kapuja”; a Palazzo Vecchio – mely Firenze városháza, a Ponte Vecchio – az Arno felett átívelő híd, mely egyben titkos folyosót is rejt; a Pitti palota – mely a Mediciek gyűjtőszenvedélyének egyedülálló értékeit őrzi. Délután szabadprogram. Visszautazás vonattal Montecatini Termébe. (Ezen a napon a látnivalókat kívülről tekintjük meg)

3. nap: Utazás vonattal Firenzébe, múzeum-látogatási lehetőség: Uffizi képtár – mely épület eredetileg a nagyhercegi kormánynak épült reprezentatív hivatalként (igény esetén magyar nyelvű vezetéssel). Délután szabadprogram: felkereshető a Medici kápolna, a Bargello és azok a templomok, melyek az előző nap kimaradtak.

4. nap: Először Sienaba, Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok mekkája volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm és Keresztelőkápolna. Délután látogatás San Gimignanoba, a tornyok városába, ahol a szűk utcácskák egy hangulatos sétára csábítanak. Végül rövid látogatás az alabástrom művészetéről híressé vált etruszk alapítású Volterrában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

5. nap: Reggeli után hazautazás Szlovénián keresztül, érkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra között.

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 70,- €)

- Egyágyas felár: 15.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 2.950,- Ft/fő

- Vacsora: 10.000,- Ft/fő/4 alkalom


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. március 29 – április 2.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 70,- €)

- Egyágyas felár: 15.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 2.950,- Ft/fő

- Vacsora: 10.000,- Ft/fő/4 alkalom


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére