Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Tavaszi 5 napos buszos utazás Firenzébe, a reneszánsz művészetek ékességeihez. Szállás 3*-os szállodában Montecatini Termében, reggelivel 1 főnek. Az utazás 109.990 Ft helyett 93.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Arno folyó partján végighúzódó, hosszú történelmi múltra visszatekintő város Toszkána régió székhelye és egyben kulturális központja. Az ókori rómaiak által létrehozott város a középkortól napjainkig fontos kereskedelmi és pénzügyi központnak számít. Az olasz reneszánsz bölcsőjeként számon tartott Firenze bővelkedik történelmi és művészettörténeti látnivalókban. A történelmi belvárost az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Az egész város egy hatalmas, élő műalkotás. Firenze a 13. századtól a 16. századig Európa legfontosabb városa volt.Az utazás programja:

1. nap: Indulás reggel 5.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, az áruház elől. Folyamatos utazás pihenőkkel Szlovénián keresztül Montecatini Terméig, amely Olaszország egyik legelegánsabb gyógyfürdője. Itt 3 éjszakát töltünk. Vacsora után lehetőség van siklóval a város fölött emelkedő hegyre eljutni, amelynek kis települése, Montecatini Alto középkori hangulatot áraszt. Vagy egyszerűen csak az elegáns szállodák között tehetünk sétát.

2. nap: Reggeli után utazás kényelmes vonattal Firenze központjába, ahonnan a városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel indul: a Dóm – melynek kupoláját a reneszánsz építészet határkövének nevezik; a keresztelőkápolna – melynek legtöbbet fotózott részlete a „Paradicsom kapuja”; a Palazzo Vecchio – mely Firenze városháza, a Ponte Vecchio – az Arno felett átívelő híd, mely egyben titkos folyosót is rejt; a Pitti palota – mely a Mediciek gyűjtőszenvedélyének egyedülálló értékeit őrzi. Délután szabadprogram. Visszautazás vonattal Montecatini Termébe. (Ezen a napon a látnivalókat kívülről tekintjük meg)

3. nap: Utazás vonattal Firenzébe, múzeum-látogatási lehetőség: Uffizi képtár – mely épület eredetileg a nagyhercegi kormánynak épült reprezentatív hivatalként (igény esetén magyar nyelvű vezetéssel). Délután szabadprogram: felkereshető a Medici kápolna, a Bargello és azok a templomok, melyek az előző nap kimaradtak.

4. nap: Először Sienaba, Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok mekkája volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm és Keresztelőkápolna. Délután látogatás San Gimignanoba, a tornyok városába, ahol a szűk utcácskák egy hangulatos sétára csábítanak. Végül rövid látogatás az alabástrom művészetéről híressé vált etruszk alapítású Volterrában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

5. nap: Reggeli után hazautazás Szlovénián keresztül, érkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra között.

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 70,- €)

- Egyágyas felár: 15.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 2.950,- Ft/fő

- Vacsora: 10.000,- Ft/fő/4 alkalom


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. március 29 – április 2.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 70,- €)

- Egyágyas felár: 15.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 2.950,- Ft/fő

- Vacsora: 10.000,- Ft/fő/4 alkalom


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére