Mai­Kupon

Kategóriák

Tavaszi gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata egy csomagban, konzultációval a Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban 15.490 Ft helyett 7.490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A tápcsatorna (gyomor, vékonybél, vastagbél) betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak, az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá válnak, egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság akár felét is érinthetik. Okuk részben a helytelen összetételű (egyoldalúan magas fogyasztása bizonyos élelmiszereknek), részben a nem megfelelő minőségű (adalékanyagokat, vegyszereket tartalmazó) táplálkozás, valamint a stressz.Vizsgálati csomagunkban felmérjük a gyomor, a vékonybél és a vastagbél állapotát, keressük az irritációkat, gyulladásokat.

A csomag második része a 100 allergénre kiterjedő ételintolerancia teszt, mivel a tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma pedig a gyulladást fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket okozhat. Az élelmiszerekben jelen lévő allergiát kiváltani képes fehérjék lebontása során a bélben képződő makromolekulák ugyanis a gyulladt bélfal mikro sérülésein képesek átdiffundálni, és ezért bármely megevett élelmiszerre allergiás reakció léphet fel.

A csomag harmadik része Candida-teszt, mely a tápcsatornában is jelen lévő élesztőgomba túlzott jelenlétét mutatja ki. Oka lehet a magas szénhidrátfogyasztás, és a gyulladásos bélbetegségeknek gyakori velejárója. A bélflóra – mint bélrendszerünk egyik legfontosabb védője – sérülése a Candida albicans túlszaporodásával gyakran együtt jár. A normál bélflóra csökkenése szerepet játszik a belek gyulladásainál, mivel az általa termelt gyulladáscsökkentő faktorok hiányában gyulladás könnyebben alakul ki illetve marad fenn.

Vizsgálatainkat ún. Voll-módszerrel végezzük, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. (Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak.) Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen az ún Voll diagnosztikai rendszer is. Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon.

A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, mely előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet.

A csomag tartalma:

- gyomor, vékonybél, vastagbél vizsgálata

- ételintolerancia teszt 100 allergénre

- Candida- teszt

- konzultáció (orvos/humánbiológusnál)

- időtartam kb 45 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az alábbi elérhetőségen ( 06/30/356-2177 ) is tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között. Bejelentkezéshez töltsd ki a az Időpont egyeztetés kérése részt, 48 órán belül visszahívunk.

Előzetes bejelentkezés szükséges, a http://www.dpek.hu/ linken tudsz időpontot foglalni. 

E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges!

Központ nyitva tartása: Hétfő-Csütörtök: 8:30-21 óráig, Pénteken  változó munkarendben.

Az egyes rendelési időket a honlapon találod!

A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai  Központ címe: 1133 Bp. Kárpát u. 18. II. emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát út 18.
II. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére