Mai­Kupon

Kategóriák

Te is szeretsz énekelni? Nem a hang, hanem a hangulat számít! Karaoke Party most csak 15 000 Ft.-ért! Vendéglátósoknak, esküvőre ,születésnapra vagy egyéb céges és alkalmi összejövetelre!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Születésnapod lesz? Esküvő? Netán vendéglátósként szeretnél jó hangulatot teremteni vendégeid számára? PRÓBÁLD KI!
Budapesten és környékén állandó vagy alkalmi jellegű (születésnap, névnap, évforduló és egyéb összejövetelek alkalmából) karaoke bulik lebonyolítása, profi felszereléssel és hatalmas zenei választékkal, énekléssel!

A karaoke alapvetően társasági szórakoztató műfaj. Mint a legtöbb showműsor, ez is a vendégek, nézők szórakoztatásának egy formája.   • Magyarország egyik legnagyobb dalválasztéka, jogdíjazva!
  • hangulatos műsorvezetés
  • profi felszerelés (vezetékes (Shure sm 58)  és vezeték nélküli mikrofonok ( AKG wm 40 ), projektor (Acer), vetítővászon, aktív hangfalak, effektes keverő.
 
Igény esetén szívesen segítek a helyszínszerzésben ( alkalmi bulik esetén )

Karaoke története:

Eredetileg Japánból származik, ahol eredetileg fáradt üzletemberek munka után hazafelé betértek egy karaoke bárba, ahol csinos lányok szolgálták fel a sushit és italokat, és a vendégekkel együtt énekeltek, beszélgettek, szórakoztak.

Itthon az a verzió terjedt el jobban, amikor házibuliban, vendéglátóhelyeken, fesztiválokon, és egyéb rendezvényeken a bátrabb emberek kiállva előadják a kedvenc zenéiket barátaiknak vagy a nagyérdeműnek.

Napjainkban eléggé felkapottnak számít, hiszen szinte minden nagyvárosban találunk karaoke bárokat ahol több ezer magyar és külföldi dal közül is válogathatunk, de az otthoni számítógépes karaoke sem elhanyagolható, sőt egyre többet találkozhatunk a műfajjal esküvőkön, bálokon, születésnapokon, névnapokon is.

 

Hangfelvétel rólam:

 


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. február 28-ig,, beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Műsoridő: 3 óra  !  Minden további megkezdett óra 3000 Ft. Műsorkezdés legkésőbb 21 óra.Későbbi kezdésnél +5000 Ft.

Dec.23-26 ig, ill Dec 31. nem váltható be a kupon!

A kupon Budapesten felhasználható. Távolabbi helyre megbeszélés szerint.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges!  0630/587-5905   0670/933-0072

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Karaoke
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére