Mai­Kupon

Te lehetsz minden nő álma! Varázslatos ujjak online tanfolyam férfiaknak. Hogyan teheted még boldogabbá feleségedet, kedvesed, mi vezet a nő boldogságához? Az online tanfolyam ára 16.980 Ft helyett 9.900 Ft.

VARÁZSLATOS UJJAK TANFOLYAM:

Biztos tisztában vagy vele, hogy a nemi élet a nők számára is nagyon fontos egy párkapcsolatban. Sok nő nehezen jut el az orgazmusig, vagy ha el is jut, azt is tovább lehetne még fokozni. Viszont van egy egyszerűen megtanulható módszer, amivel sokkal egyszerűbben, és még nagyobb orgazmusig lehet eljuttatni a nőt, mint amit valaha is megélt eddig. Ez pedig a nő eljuttatása az orgazmusig, az ujjaid segítségével.

Most arra gondolsz, hogy jó-jó, de Te ezt már tudod, ujjaztál már nőt. Ez igaz is, csak nem mindegy milyen szinten, és hogy mennyire teszed különlegessé ezt a párod számára. Az a jó hír, hogy az ujjazás tanulható, és mi meg is tudjuk tanítani a számtalan technikát, tippet és trükköt, amiket a tanfolyam elvégzése után eredményesen alkalmazhatsz.Hidd el, hogy a nőket eljuttatni az orgazmusig, sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint a férfiak számára. Már csak azért is mert sokkal nehezebben jutnak el a nők az orgazmusig, mint a férfiak. Mi összegyűjtöttünk minden tudnivalót, technikát, amit ha ismer egy férfi, akkor ezzel örökre magához láncolhatja a párját, és a fellegekbe repítheti. 

A tanfolyam tematikája:

Bevezetés

Alapfogalmak

Előkészületek

Dörzsölős technika

A leggyorsabb ujj technika

A segítő kéz technika

A G-pont jelző technika

Az ablaktörlő technika

A sokkoló technika

A csúszka technika

Csikló csúszka technika

Kulcs és zár technika

Felfedező technika

Összetett technika

Pillangó technika

Tippek, és tanácsok

Az online tanfolyam képekkel, ábrákkal és összesen 6 db oktatóvideóval van illusztrálva, így tökéletesen érthető és elsajátítható mindaz, amit itt az online tanfolyamunkon tanulsz.
A tanfolyam befizetésével 10 napra elérhetővé válik számodra a teljes tananyag, így lesz időd arra is, hogy megtanuld, és átismételd a tudnivalókat!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után a megkapott kuponkódot el kell küldeni a info@alomfeleseg.com e-mail címre. Kapsz egy utalványt, amit a szolgáltató weboldalán tudsz beváltani a tanfolyamra. A beváltás időpontjától számítva 10 napig tudsz belépni a tanfolyamhoz.

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álomfeleség!
Cég
Hyperweb Informatikai Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére