Mai­Kupon

Tedd hangulatossá a hosszú, téli estéket! LED gyertya most csak 940 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Neked is eleged van abból, hogy korán sötétedik? Egész este borús a hangulatod miatta? Dobd fel a saját és környezeted hangulatát LED gyertyákkal, melyek egy kis melegséget csempésznek szívedbe és máris más szemmel tekintesz a világra!Sárga lobogó fényű LED gyertya. Realisztikus, az igazi gyertyára megtévesztésig hasonló fényt és élményt nyújt. Nagyszerű gyertyafényes vacsorákhoz, esküvőkhöz, romantikus fürdőzéshez, bulikra, de akár Adventre is. Nem füstöl és kormol, nem meleg, nem tűzveszélyes. Hosszú időn át lobog. Kül- és beltéri használatra is alkalmas.

A bekapcsoló gomb a gyertya alján található.

Cserélhető Litium gombelemmel működik.

Mérete: 35mm magas, 36mm átmérőjű. Súlya 18g.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelés leadása a web áruház felületén, a megjegyzés mezőbe kell beírni a kuponkódot.

(http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/2_kulfoldi_termekek-13/199_led_gyertya/)

 

Az áru közvetlenül külföldről érkezik a vevő címére ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. A postaköltség +490,- Ft, bármennyit rendel. Szállítási határidő kb. 15 munkanap.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére