Mai­Kupon

Tedd sikeressé Önmagadat és gyermekedet! A burnout szindrómát, kiégést megelőző tréning szülőknek, pedagógusoknak most csak 29000Ft 58000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy ENSZ felmérés szerint a burnout szindróma 2030-ra első helyen áll majd a halálozási listán. Az orvosi kimutatások szerint a kiégés, legmagasabb rizikócsoportba a túlterhelt, stresszes pedagógusok, szülők, egészségügyi dolgozók tartoznak. Sőt a kimutatások szerint burnout szindrómával az egyre fiatalabb korúak, akár még maguk a gyermekek is szembesülhetnek. Kialakulásában nagyban hozzájárul az, ha folyamatosan meg akarunk felelni, ezen stresszelődünk, miközben hiába várjuk az elismerést.A kiégés testi tünetekben is jelentkezik, mint például az alvászavar, a testsúlyváltozás, pszichoszomatikus tünetek, kipihenhetetlen fáradságérzés vagy a gyakori megbetegedés, de jellemző a krónikus szorongás, a kényszerképzet, a pánikbetegség, a depresszív reakció, az érzelmi távolságtartás, az ingerlékenység, a gyakori balesetezés és a táplálkozási zavar is.
Ezért érdemes burnout szindróma a megelőzésre hangsúlyt fektetni, úgy a gyermekek, mint a velük foglalkozó szülők, pedagógusok szempontjából.

Három napos tréningünk elsősorban a fentiekkel emelkedik ki a hasonló tanfolyamok közül. Továbbá speciálisan azzal az, hogy a tréningen tanult módszerek használatával BIZONYÍTOTTAN megelőzhetőek illetve megszüntethetők a viselkedési zavarok és a tanulási nehézségek.
Hatékonyságáról a résztvevőket saját személyes tapasztalataik győzik meg!

10 érv amiért éppen ezt a tréninget ajánlom?

1. Mert a tréning ímmár 10 éve bizonyítja, hogy hatékonyan járul hozzá ahhoz, hogy a tanítás, tanulás ne csupán "kellekből", "muszályokból", "elvárásokból" álljon.
2. A tanult technikák, módszerek, használatával kialakítható az örömteli tanítási és tanulási helyzet, a bizalom, a pozitív légkör, a tanuláshoz való pozitív hozzáállás.
3. Mert a tréning tananyagában egyszerű, gyakorlatias, a tanításban, tanulásban azonnal jól használható hatékony módszereket, ötleteket és technikákat tanítok.
4. A gyakorlatok segítenek abban, hogy a teljes tanulási képesség fejlődjön.
5. A kineziológiai mozgássorok, létrehozzák a szemek, a fülek, a test és az agyfelek koordinációját, melynek eredményeként az információkat könnyen felfogja fel az agy és biztonságosan tárolja.
6. A mozgássorok specializáltan tantárgyakra vannak lebontva.
7. A gyakorlatok rövidek, csekély helyigényűek, így akár otthon akár az osztályközösségben az órákon belül kitűnően használhatók.
8. A tréning hatása, pozitív eredménye azonnal látható, mérhető.
9. Helyzetekre lebontott az eredményes nyugodt vizsgázást létrehozó speciális stresszoldó gyakorlatok sokaságával megszüntetehető pl. vizsgadrukk, halogatás, nyilvánosság előtti beszéd nehézség stb..
10. A hatékony és előrevivő szelíd kommunikáció elsajátításávala tréninget elvégző szülő, vagy pedagógus képessé válik arra, hogy a gyermekkel való pozitív jó kapcsolatát megtartsa illetve visszaszerezze, melynek végeredményeként a tanulási teljesítmény, tanulásikészség fejlődik, a magatartás javul, az alakalmazkodási készség növekszik melyek alapján kialakul az örömteli eredményes tanulás-tanítás élménye.

Mit mutatnak a magyarországi tapasztalatok?

Az a szülő vagy pedagógus aki a tréninget elvégzi egy olyan hatékony eszközt kap a kezébe, amellyel stresszmentesebbé teheti saját személyes életét.
- A gyakorlatok nagyon egyszerű mozgássorai, könnyen elsajátíthatók, játékosak ugyanakkor nagymértékben növelik a tanulók és pedagógusok teljesítményeit.
- a gyakorlatok alkalmazásával a különböző szakórák anyagának gyors megértése, elsajátítása érhető el.

A magyarországi tapasztalatok is mutatják, hogy a módszer kiválóan alkalmas a tanulási nehézségek, a beszédhibák, dyslexia, dysgráfia, dyscalkulia, hipermobilitás megelőzésére, az esetlegesen már kialakult problémák rendezésére.
Az intenzív tanfolyamon tanult technikák, módszerek otthon vagy az iskolában való alkalmazásával a gyermekek 1-2 egész osztályzatot javítottak a problémás tantárgyakból. A megtanult gyakorlatok folyamatos alkalmazásával olvasási készségük, megértésük 60%-kal növekedett, írásképük javult. Matematikából, nyelvtanból 40%-os javulást mutattak.

A tréning részletes tematikája:
-A tréning markáns részét azok a kineziológiai gyakorlatok teszik ki amelyek remek tanulást segítő eszközként használhatók fel az oktatásban, kapcsolatteremtésben egyaránt.
- Megismerkednek a résztvevők azokkal a kutatási eredményekkel amelyek feltárják az érzelmek, a viselkedések, a múltbeli élmények fontosságát.
- Készség szineten elsajátítják azokat a hatékony stresszoldási technikákat amelyek egyaránt használhatók otthoni és iskolai környezetben. Tanulás, tanítás, és vizsgázás közben, valamint szülő-gyerek, tanár-tanuló gyermek-gyermek kapcsolatban egyaránt.
- Résztvevők megismerkednek az örömteli tanítás és tanulás helyzettel és annak kialakításának egyik leghatékonyabb eszközével, a szelíd kommunikációval. A beszéd és gesztus egységes kapcsolatával.

A módszerek elsajátításához résztvevők aktív közreműködése szükséges!
A tanfolyam a tapasztalásra, az új készségek azonnali kipróbálására, azok életben való azonnali használatára épül.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A tréning elvégzéséhez szükséges jegyzet 3500Ft, ami a helyszínen fizetendő!

A tréning időpontja 2011.10.15-16. és 29-én 9-17h-ig.

A tréning helyszíne Pszicho-Edukációs Műhely: Bp. 1053. Kossuth Lajos u. 11.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Farkasné Erzsébet
Cég
Prevenkó Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére