Mai­Kupon

Kategóriák

Tégy a nyaki és háti fájdalmak ellen, csökkentsd a terhelést mágneses nyakpánt segítségével, a mindennapokra és sportoláshoz az EzRemek webshop kínálatából, most 1.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mágnest már évezredek óta használják a gyógyászatban különböző vázszerkezeti problémák kezelésére. A mágnes jótékony hatással van a szervezetre, felgyorsítja a vérkeringést, és az oxigént gyorsabban juttatja el a sejtekhez, illetve a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből, így a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és a gyógyulás gyorsabb lehet. Ajánljuk mindennapi használatra, illetve sportolásnál.


Óvja a nyaki csigolyáit, hiszen nap mint nap óriási tehernek tesszük ki, miközben a számítógép előtt ülünk, tévét nézünk vagy csak sétálgatunk. 


A nyaki csigolyáink minden nap óriási terhelésnek vannak kitéve, legyen szó akár sportolásról, sétáról, vagy egyszerűen csak egy munkanapról, amit a számítógép előtt töltünk. Az ezremek.hu mágneses nyakpántja nem csak hogy óvja a nyaki csigolyáinkat, de más pozitív hatása is van, a benne lévő 5 db mágnesnek köszönhetően. 

 

A mágneses nyakpánt segít megbirkózni a nyaki csigolyák mindennapos óriási terhelésével. Regeneráló és vérkeringés élénkítő szerepe van. A termék egy méretben kapható: 40 cm hosszú, 10 cm széles a nyakrésznél. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Esetleges kérdéseivel kérjük, hogy forduljon a szolgáltatóhoz! Kérdéseit, észrevételeit e-mailben teheti fel az info@ezremek.hu címen.

 

Megrendelés menete: 

 

Az ezremek.hu weboldalán, a kuponnal vásárolok menüpont alatt (http://www.ezremek.hu/kuponnal-vasarolok/) megnyomjuk a vásárlás gombot, majd a regisztrációnál a megjegyzés rovatban megadjuk a kuponkódot. Ezek után automatikusan fogunk kapni üzenetet a további tudnivalókról, illetve hogy hova kell utalnunk a postaköltséget.
Szállítás 2 héten belül, országosan 695 Ft-ért, ami az Ezremek Shopnak fizetendő előre utalással. Bankszámlaszám, ahova a postaköltséget utalni kell: Modotel Kft. 10918001-00000134-56560002 Unicredit Bank

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EzRemek webshop
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére