Mai­Kupon

Kategóriák

Tegye szebbé magát! Felső szemhéjplasztika most kedvező áron 210 000 Ft helyett 170 000 Ft-ért a Praxis Plasztikai Sebészet jóvoltából! Most fizetendő: 17 000 Ft!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:210 000 FtElőlegben fizetendő:17 000 FtTeljes ár:170 000 Ft19% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az évek múlásával a bőr rugalmassága testünk minden részén jelentősen csökken. Ez először a felső szemhéjon válik észrevehetőbbé. A felső szemhéj bőre rálóg, támaszkodik a felső pillavázon. A jelentősen túltengő bőr nemcsak szépséghiba, mert a bőr néha annyira lecsünghet, hogy takarja a szemrést és így működési-látási zavart okoz.

Nem minden esetben csak a felső szemhéj túltengő bőre okozhat zavart, lehet, hogy a homlok bőre a szemöldökökkel együtt ereszkedik meg. Ez lehet természetes ok, pl. a bőr rugalmasságának csökkenése, de okozhatja sérülés miatti részleges, vagy teljes bénulás is. Ilyenkor homlok-, vagy halántékplasztikával a szemöldökíveket is emelni tudjuk.Mindkét nemnél szinte azonos az előfordulási gyakorisága, de a hölgyek veszik először észre. Egyre nehezebbé válik számukra a felső szemhéj sminkelése, az összefekvő bőrfelületen pislogás után vonalszerűen megáll, összegyűlik a smink.

Nyitott szemmel - fiatal korban - a felső szemhéj bőrredője és a pillaváz között legalább 2-3 milliméter kell legyen. Ez a távolság a kor előrehaladtával egyre csökken, míg a bőr széle eléri a pillasort. Ilyen esetben indokolt a felső szemhéjplasztikának nevezett beavatkozás.

Felső szemhéjplasztika műtéti leírása

Ambuláns műtét, helyi érzéstelenítésben.
Berajzoljuk azt a bőrmennyiséget, melyet csukott szem mellett megemelve ki fogunk metszeni. Egy kis injekció van a felső szemhéj bőre alá, ezután fájdalommentes a beavatkozás. A tényleges műtét hossza kb. 30-45 perc, majd egy vékony áttetsző ragtapasz-csík kerül a varratvonalra. A szemet nem kötjük be. Kérni szoktam, hogy tegyenek fel egy napszemüveget, így szinte nem is látszik, hogy beavatkozás volt. Aznap pihenés, a terület hűtése javasolt a műtét után kapott pici jégzselékkel. A hűtés nemcsak az utóvérzést minimalizálja, de csökkenti az operáció okozta duzzanatot és fájdalmat is. A varrat egy nem felszívódó, hajszálvékony sebészeti fonal, melyet általában a műtét utáni 6-9 nap után távolítunk el. A varratszedés fájdalommentes.

A varratszedés után is még 10-14 napig duzzadtabb lehet a felső szemhéj, de egy-két hónap után már a hajszálvékony heg is alig látszik.

A felső szemhéj bőrének megereszkedése

Az évek múlásával a bőr rugalmassága testünk minden részén jelentősen csökken. Ez először a felső szemhéjon válik észrevehetőbbé. A felső szemhéj bőre rálóg, támaszkodik a felső pillavázon. Ezt ptosisnak nevezzük. A jelentősen túltengő bőr nemcsak szépséghiba, mert a bőr néha annyira lecsünghet, hogy takarja a szemrést és így működési-látási zavart okoz.

Nem minden esetben csak a felső szemhéj túltengő bőre okozhat zavart, lehet, hogy a homlok bőre a szemöldökökkel együtt ereszkedik meg. Ez lehet természetes ok, pl. a bőr rugalmasságának csökkenése, de okozhatja sérülés miatti részleges, vagy teljes bénulás is. Ilyenkor homlok-, vagy halántékplasztikával a szemöldökíveket is emelni tudjuk.

Mindkét nemnél szinte azonos az előfordulási gyakorisága, de a hölgyek veszik először észre. Egyre nehezebbé válik számukra a felső szemhéj sminkelése, az összefekvő bőrfelületen pislogás után vonalszerűen megáll, összegyűlik a smink.

Nyitott szemmel - fiatal korban - a felső szemhéj bőrredője és a pillaváz között legalább 2-3 milliméter kell legyen. Ez a távolság a kor előrehaladtával egyre csökken, míg a bőr eléri a pillasort. Ilyen esetben indokolt a felső szemhéjplasztikának nevezett beavatkozás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 17 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! Ha 2014. február 28.-ig jelentkezik nálam személyesen, akkor 2014. márciusig 31.-ig el is végzem a műtétet! Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Hétfő és csütörtök 14-19 óra között.
Elérhetőség:
Dr. Jánky György
Tel: +36-1/365-8633  rendelési időben: hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között, és a +36-20/ 934-8778  minden nap: 10-19 óra között
Web: www.janky.hu
E-mail: jankydr@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PRAXIS Plasztikai Sebészet
Cég
Jánky és Kovács Eü. Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók B. út 1. 3. em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére