Mai­Kupon

Tegyen Ön is egészségéért és előzze meg komolyabb betegségek kialakulást a 30 napos Purex természetes összetevőkből álló béltisztító és méregtelenítő kúrával, most 22 140 Ft-ért ingyenes országos házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 30 napos Purex természetes összetevőkből álló béltisztító és méregtelenítő kúra előnyei: megszabadítja a szervezetet a méreganyagoktól, csökkenti a súlyfelesleget, hatékonyan eltávolítja a bélrendszer faláról a lerakodásokat, javítja a szervezet energia felhasználást és növekszik a szellemi frissesség. A méregtelenítő kúra segítségével javíthat közérzetén, megelőzhet betegségeket vagy már a kialakult egészségügyi tüneteit tudja csökkenteni, javítani a termék használatával! Méregtelenítés és béltisztítás garantáltan 100%-ban természetes összetevőkkel!

A közeledő ünnepekre való tekintettel a szolgáltató megrendelés esetén országos ingyenes kiszállítást biztosít vásárlói számára és nem számol fel csomagolási költséget! Hajlamosak vagyunk a béltisztításról és méregtelenítéséről megfeledkezni, ami pedig a modern ember számára a rostszegény táplálkozás, az elhízás és a mozgáshiány miatt nagyon fontos. A bélrendszernek - ahol a kevés mozgás vagy a rossz emésztés miatt a legtöbb lerakódás keletkezik - feltétlenül szüksége van a rendszeres tisztítása, csakúgy mint ruhánknak, kezünknek, hajunknak.  A vastagbél, a bélrendszer, a máj, a szív-és érrendszer a nem megfelelő táplálkozási szokások, a rossz minőségű ételek és a kevés mozgás miatt rendszeres tisztítást igényelnek.

A béltisztítás elmulasztása minden esetben egészségügyi kockázattal jár. A bélrendszer redőiben lerakódó felesleg, amely önmagától nem távozik el, az évek során komoly bajok gócpontjai lehetnek. Levertség, fáradékonyság, emésztési problémák, elhízás, rossz vérnyomás, paraziták mind mind visszavezetők a bélrendszerben található lerakódásokhoz. Amikor már ön is olyan problémákkal szembesül, mint az elhízás, a folyamatos levertség, a székrekedés, a rendszeres fogyókúra sikertelensége vagy az indokolatlan fáradtság akkor a bélrendszere "nagytakarításáról" vagyis a béltisztításról mindenképp gondoskodnia kell. A Purex béltisztító és méregtelenítő kúra 3 egyszerű lépésből áll:

1.,Purex rost (30 tasak-1 tasak/nap) természetes rostőrlemény amely a magas rosttartalma és a benne lévő gyógynövények segítségével megtisztítja a bélrendszert a felhalmozódott méreganyagoktól és a felesleges lerakódásoktól.  Összetevői révén vékony réteget képez a bélrendszer falán, mely meggátolja az újabb lerakodásokat.

2., Purex kapszula (90db) speciális összetétele serkenti a máj méregtelenítőfunkcióit, javítja az emésztést, serkenti az epeelválasztást és maradéktalanul kiűzi a bélcsatornában lakó élősködőket és azok petéit is.

3., A Purex tea (2x30db) bélhámnyugtató, emésztést javító, egészséges székletet biztosító természetes gyógynövény teakeverék. A kúra alatt napi 2 liter tea fogyasztását ajánljuk. 

A Purex termékek kizárólag Európában őshonos összetevőkből készült, európai felhasználásra. A termék megbízható, állandó minőségét az ÉMI-TÜV Bayern által auditált minőségbiztosítási-rendszerek (HACCP, MSZ EN ISO 9001:2001) garantálják.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 21-ig,, beváltható 2013. február 28-ig!

Kérjük, hogy a kiszállítás rugalmassága érdekében az info@meregtelenitokura.hu e-mail címre legyen kedves megadni pontosan a szállítási nevet és címet irányítószámmal. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. 

Cégünk telefonos elérhetősége:  36 (70) 371-4657. 

A csomagokat a DPD futárszolgálat 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Natural Solution Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére