Mai­Kupon

🚌 Téli kirándulás a Börzsönybe - Sződliget – Verőce – Szokolya - Nagybörzsöny. A februári egynapos buszos utazás 1 főnek 18.990 Ft helyett 10.790 Ft, most fizetendő 1.600 Ft. Ajándékba is adható!

Buszos kirándulás a Börzsönybe - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 990 FtElőlegben fizetendő:1600 FtTeljes ár:10 790 Ft43% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A vulkáni eredetű Börzsöny hegység népszerű és kedvelt kirándulóhely, Magyarország harmadik legmagasabb hegysége. Vízfolyásokban gazdag, több mint 300 forrása közül ötven 600 m magasság fölött ered. A Börzsöny vidéke az ember megjelenésétől fogva lakott hely, ennek legrégibb nyomai az új kőkori telepek. A vidék gazdag történelmi múltja, népművészetének emlékei megjelennek a mesék és legendák világában, a boszorkány- és a betyártörténetekben, Petőfi Sándor útirajzaiban.

  

Az utazás programja:

Első megállónk Sződliget, ahol a festői Horgásztóval ismerkedünk, mely bájos nádtetős kunyhóiról vált híressé. Az ember a tó körül járva úgy érezheti magát, mintha egy mesevilágba csöppent volna, és a faházak egy különálló világot, egy törtfalut alkotnak. Nem véletlen, hogy a tó beceneve a Mesetó.

Ezután Verőcére látogatunk, ahol a Gorka Múzeumot nézzük meg. Gorka Géza a 20. század első felében élt magyar keramikusok egyik legjelentősebb alakja. Gorka neve mindenekelőtt a zománctechnikával fonódott össze, különösen az általa kifejlesztett repesztett zománcéval. Egykori lakóhelye, otthona ma múzeum, ahol a Gorka család több tagjának munkáiban is gyönyörködhetünk.

Utunkat folytatva SzokolyánMányoki-Viski Kiállító terem és Emlékszobát tekintjük meg. Kevés község mondhatja el magáról, hogy két festő szülöttet adott a magyar és egyetemes kultúrának. Szokolya méltán lehet büszke két nagy fiára: Mányoki Ádámra, a barokk festészet nagy mesterére, és Viski Jánosra, a naturalista állatképfestőre.

Utunk végállomása Nagybörzsöny, ahol több látnivalót is megnézünk. Az Árpád-kori település a Börzsöny-patak partján sok érdekes látnivalót kínál. 13. századi román stílusú kis falusi temploma a Szent István templom egy dombtetőn, a falu szélén fogadja az ide érkezőket. Másik különleges temploma a Bányásztemplom, mely gótikus stílusban épült, elődjét valószínű a XIII. században a németek építették. A patak vizét malom meghajtására használták a XVI. század óta. A teljes épségben fennmaradt műemlékét az Antal-féle malmot a XIX. században építették, ma a turisták számára nyitva áll. Különleges gyűjtemény Kókai Géza szépművészeti fafaragások kiállítása. Országosan szép egyedi munkák, csipkeszerű fafaragások láthatók itt.

Budapestre várható visszaérkezés 19-20 óra között.

Belépők: kb. 5.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2024. február 17.

Most fizetendő 1.600 Ft, a fennmaradó 9.190 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás:7.45 órakor a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 8.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére