Mai­Kupon

🚌 Téli varázs a festői szépségű Plitvicei tavaknál! Buszos utazás választható időpontban, túrával egybekötve 1 főnek 18.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.350 Ft!

Buszos utazás a Plitvicei tavakhoz 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 990 FtElőlegben fizetendő:2 350 FtTeljes ár:18 490 Ft3% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Téli buszos utazás a Plitvicei-tavakhoz! A Plitvicei Nemzeti Park felölti téli pompáját, s lélegzetelállító látványt nyújt a látogatóknak! Számítson egy igazi téli mesevilágra, amely lenyűgöző, elegáns, olykor drámai, de feltétlenül felejthetetlen!Program
1. nap:
Indulás (péntekről-szombatra virradó éjjel) 24:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Plitvicei-tavakhoz rövid pihenőkkel.

2. nap:
A reggeli órákban érkezés a Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába, amely többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak; a tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. 

A téli időszakban kevesebb látogatóval kell osztoznunk a látványon, mint más évszakokban, a különleges téli formák elképesztő kavalkádjában a tavak és vízesések gyönyörű kristály díszítést adnak a természetnek. A sétautak hóval fedettek, emiatt a felső tavaknál az ösvények zárva vannak a biztonság miatt, ugyanakkor az alsó tavak nyitva tartanak.

A bejáratnál rögtön az alsó tavakra pillanthatunk, majd a szurdok oldalán leereszkedve a tavak mentén sétálva gyönyörködhetünk a vízesések csillogó jégoszlopainak szépségében. Ezután a folyásiránnyal szemben sétálunk a behavazott fapallókon, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket befagyva. Több kisebb vízesést érintve jutunk el pihenőhelyünkhöz, ahonnan elektromos hajóval és panoráma vonattal folytatjuk utunkat (ha az időjárás engedi). Rövid levezető sétával érkezünk meg kiindulási helyünkre. Hazaindulás a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai órákban.

Téli varázs a Plitvicei-tavaknál

 • Autóbuszos utazás
 • Idegenvezetés
 • A Plitvicei-tavak téli köntösben

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő
 • VOX készülék: 650 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba és járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség): 8 €/fő
 • Belépők hozzávetőleges árai kb: (2023 évi ár, a változás jogát fenntartjuk): Novembertől-márciusig: 6.000 Ft/fő
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Gondoskodjanak meleg téli csizmáról, vastag kabátról, kesztyűről, vastag nadrágról, síbotról vagy sétabotról. Januári időszakban általában 30-50 cm cm hó is eshet.

Az út az aktuális időjárástól függetlenül indul.

Figyelem! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni (a visszaigazolással minden szükséges banki adatot küldünk). A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.

Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos ingyenes mellékhelyiség áll a látogatók számára. Az út minden korosztály számára ajánlott.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról
gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális
szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési,
kártérítési kötelezettség.
UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az Autóbuszra:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely,Mc Donald’s parkoló,10-es km kő
 • M7 Autópálya, Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Téli varázs a festői szépségű Plitvicei tavaknál! Buszos utazás választható időpontban, túrával egybekötve 1 főnek 18.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.350 Ft!

Most fizetendő: 2.350 Ft, a fennmaradó  16.140 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2024.02.03., 02.17.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére szükség van a foglalás véglegesítéséhez. BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő, VOX készülék: 650 Ft/fő (kötelezően fizetendő). Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő). Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba és járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség): 8 EUR/fő. Belépők hozzávetőleges árai kb: (2023 évi ár, a változás jogát fenntartjuk): Novembertől-márciusig: 6.000 Ft/fő. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik. Az utazáshoz érvényes úti okmány (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges. Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség. Más kedvezménnyel nem összevonható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére