Mai­Kupon

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel most 14 000 Ft helyett 6 300 Ft-ért a Pearl Dent Esztétikai Fogászatnál!

Fogászatunk Budapest szívében, az 5. kerületben azzal a céllal jött létre, hogy pácienseink számára teljes körű fogászati ellátást biztosítson.Célunk, hogy pácienseink fogainak és ezáltal szájüregi egészségének helyreállítása által életminőségüket és általános egészségi állapotukat javítsuk, illetve visszaadjuk számukra az önfeledt mosoly és rágás képességét.

A fogkő megkövesedett lepedék, amelybe ásványi anyagok rakódtak le. A fogkő főleg olyan helyeken alakul ki a lepedékből, ahol a fogmosás során nem vagy csak nehezen lehet eltávolítani. Amennyiben a lepedék a fogakról 24-48 órán belül nem kerül eltávolításra fogmosás által, a nyálból kicsapódnak ásványi anyagok, és a lepedék ezáltal megkövesedik, fogkővé alakul.

A fogkő porózus szerkezete tökéletes táptalajul szolgál a szájüregben élő ártalmas baktériumoknak, amelyek a fogkövön megtapadva ínygyulladást, fogágybetegséget, akár a fogak elvesztését is okozhatják. A fogszuvasodást okozó baktériumoknak is tökéletes táptalaja a fogkő. A fogkő színe a fehértôl a sárgás-barnáson keresztül egészen a feketéig változhat, megjelenhet a fogíny alatt vagy felett is.

Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a fogkő alapos, mind a fogíny alatti, mind feletti eltávolítására, ezáltal a fogakat körülvevő íny visszanyeri egészségét, gyulladásmentessé válik, a fogak visszanyerik eredeti színüket, és a fogkő eltávolításával megelőzzük a fogágybetegséget, fogíny visszahúzódás kialakulását. Sokan nem tudják, de a fogkő felelős lehet a kellemetlen szájszagért is. Javasoljuk, hogy fogaink és szájüregünk egészségének megőrzése, továbbá a ragyogó mosoly és a friss lehelet elérése érdekében fél évente jöjjünk el egy fogkő leszedésre.

Egy szakszerű állapotfelméréssel kiszűrhetőek a problémák és időben megelőzheted, hogy fogaid állapota romoljon.

A rendelőben a páciensek kezelése nyugodt, oldott légkörben történik, nagy hangsúlyt fektetnek a fájdalommentes kezelésekre.

Fogorvosod a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen továbbképzi magát a legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmak olvasásával, továbbá szakmai továbbképző tanfolyamokon való rendszeres részvétellel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Fogkő eltávolítás polírozással és állapotfelméréssel a Pearl Dentnél 6 300 Ft-ért!

Felhasználható: 2021.10.31-ig, előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel.
Az állapotfelmérés panoráma röntgent nem tartalmaz, de amennyiben hoz magával filmen 1 évnél nem régebbi panoráma röntgent, az állapotfelmérés keretein belül a panoráma röntgen kiértékelése is megtörténik.

Elérhetőség:
Pearl Dent Esztétikai Fogászat
Cím: 1051 Budapest, Károlyi utca 14/C, 5. emelet 65.
e-mail: pearl.dent.esztetikai.fogaszat@gmail.com
Telefon: +36 70 635 5871
Nyitva tartás:
Hétfő: 15:00-20:00
Péntek: 15:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pearl Dent Esztétikai Fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Károlyi utca 14/C, 5. emelet 65.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére