Mai­Kupon

Teljes emésztőrendszeri szűrés, 2 alkalmas frekvenciaterápiával 22 400 Ft helyett 12 490 Ft-ért a KingRay Egészség és Oktató Központban! Most fizetendő: 3 100 Ft! Az emésztőrendszerünk állapota jelentős hatással van az egészségünkre!

Teljes emésztőrendszeri szűrés kétalkalmas frekvenciaterápiával - Egészség kupon
Eredeti ár:22 400 FtElőlegben fizetendő:3 100 FtTeljes ár:12 490 Ft44% kedvezmény
2024. március 1.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A felméréshez nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető, célszerű két órával étkezés után elvégezni.
A két órás, fájdalommentes felmérés 26 ponton térképezi fel az emésztőrendszer állapotát.
Az eredmények kiértékelése és a személyes tanácsadás a helyszínen történik.Az emésztőrendszerünk állapota jelentős hatással van egészségünkre, testünk valamennyi funkciójára, sőt, az immunrendszerünk működésére is.

Az NLS rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert világszerte. Még azokban a ritka esetekben is, amikor meglehetősen tipikus a klinikai kép, az NLS egészség állapot felmérő módszer segítségével további hasznos információkat lehet nyerni a szervezet adott működési állapotáról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről.

A legújabb kutatásoknak és a technika folyamatos fejlődésének köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben – még az előtt, hogy azok klinikai tünetekkel, illetve működési zavarokkal járnának együtt. A nem lineáris vizsgálati rendszer az élőlények elektromágneses mezejének kutatásán alapul.

A módszer gyakran elsődleges jelentésű az okok feltárása, valamint nagy segítség a hajlamok kimutatása szempontjából, következésképpen lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását. Kezdetben a mélyen fekvő, látens változások mennek végbe a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik,és kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a nem lineáris diagnosztikával (Non-Linear Diagnosis System- NLS) észlelhetők.

Minden egyes betegségfolyamat, kórokozó eltérést idéz elő az egyensúlyban,a homeosztázisban, és mindegyiknek megvan a saját, egyéni energetikai spektruma. A program segítségével a felmért személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudják leolvasni és rögzíteni. A felmérés menetének megfelelően a program összeveti az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A program az adatokat feldolgozza, és az eredményeket megmutatja a képernyőn.

Ez a technológia lehetőséget ad arra, hogy a felmért személy állapotáról teljes körű információkat, átfogó képet nyerjenek, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is.

A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni. A felmérés a legmodernebb 3DNLS rendszerrel történik. Megelőzi egy részletes anamnézis felvétel, testmonitorozás, testzsír-mérés BMI index meghatározás. A fájdalommentes felmérés 26 ponton térképezi fel az emésztőrendszer állapotát, valószínűsíthető a szervezet glutén-érzékenység foka, candidaterheltsége, kórokozók, paraziták jelenléte. Feltételezhetőek az enzimhiányok, gyulladásos folyamatok, elhízást okozó tényezők, daganatra utaló jelek. Információt adhat a bélflóra állapotáról. A kritikus területek helyszínelhetőek és további egyedi értékelésekre van lehetőség.


Az elemzés során részletes információkat adnak az alábbi emésztőrendszeri területekről a nyálkahártya szintjén is:
A szájüreg, nyelőcső
Gyomor
Hasnyálmirigy, patkóbél
Hasnyálmirigy, lép
Teljes bélrendszer
Vékonybél nyálkahártyája
Vastagbél nyálkahártyája
Végbél
Máj-epeterületek, epevezeték
A hasi és kismedencei területek vérellátása

A problémás területeket további tesztelés alá vetik és prognosztizálják a folyamatokat. Megmutatható, hogy változtatások nélkül százalékos arányban, romlásra, vagy javulásra lehet-e számítani.

A felmérés után felállítják az egyénre szabott életmódprogramot és meghatározzák a személyes frekvenciaterápiás programot melyre 2 alkalommal van lehetőség a kuponnal. Ez programtól függően lehet 45 perctől 1,5 óra.

Erre a kezelésre további időpont egyeztetése szükséges, nem ajánlott a felmérés után közvetlenül elvégezni.

A felmérés részletei:
kb. 2 órát vesz igénybe (problémától függően)
fájdalommentes
nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető, célszerű két órával étkezés után elvégezni, lehetőség szerint gyógyszereket, étrend-kiegészítőket aznap elhagyni, bőséges folyadék, víz fogyasztása ajánlott
azonnal értékelhető eredményt ad
a legmodernebb műszeres technológia
több éves klinikai tapasztalatokat alkalmaz
a sejt közötti állományt vizsgálja és elemzi
a test aktuális működését mutatja
a megmutatja szervezetben kialakuló kockázati tényezőket, jóval a betegségek kialakulása előtt
a méréssel közelebb kerülünk a betegségek és a tünetek okaihoz
előre kimutatható a jelen helyzetből a folyamat iránya
pontossága közel 92%-os
az eredményekről és a megoldási javaslatokról az összefoglalás a helyszínen megtörténik, a felmérés képeit e-mailben küldik
változtatások esetén a felméréssel kontrollálható a terápiák hatékonysága, nyomon követhető a folyamat

Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés nem orvosi diagnózis nem helyettesíti azt. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: teljes emésztőrendszeri szűrés 2 alkalmas frekvenciaterápiával kedvező áron 22 400 Ft helyett 12 490 Ft-ért.

Most fizetendő: 3 100 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Bejelentkezés telefonon: +36-70/342-7755 vagy +36-1/303-8435.
Időpont módosítása vagy lemondása 24 órával korábban.
A kinyomtatott kupont kérlek vidd magaddal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére