Mai­Kupon

Teljes kardiológiai kivizsgálás szívultrahanggal egy fő részére + EKG kedvező áron 39 900 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központban! Ráadásként egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya jár mellé! A vizsgálatot főorvos végzi!

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.A belgyógyászat legfontosabb ága, mely a szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozik. Ez a betegségcsoport hazánkban is jelentős mértékben érinti a lakosságot: már a fiatalabbak vagy középkorúak körében is gyakori, és a halálozási statisztikában is előkelő helyet foglal el.

Ebben sajnos az is közrejátszik, hogy gyakran későn kerül a beteg orvoshoz, elhanyagolja a panaszokat. Egészségügyi központunkban kiemelt szerepet tölt be a kardiológia, nemcsak a már kialakult betegségek hatékony kezelésére törekszünk, hanem maximális segítséget nyújtunk pácienseinknek a megelőzésben, az életmódváltásban, stresszkezelésben és táplálkozási tanácsokkal is ellátjuk őket.


Várjuk mindazok jelentkezését, akik kardiális szűrővizsgálat keretében szeretnék megismerni saját egészségi állapotukat, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint pl. a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy akár genetikai adottságok stb.

Miért veszélyes?

Íme néhány ok:
Trombózishoz és embóliához vezet.
Szívizom elhaláshoz vezet
Magas vérnyomáshoz vezet
A megnövekedett vérnyomás terheli a szívedet,az erek falának a károsodásához vezet és súlyos szövődményekhez okoz, mint a szívinfarktus,szélütés(stroke),szívelégtelenség, érszűkület.

A kardiológus feladatai közé tartozik a magas vérnyomásbetegség kezelése, a szívelégtelenség, a szívbillentyűzavarok, az érelmeszesedés okozta koszorúér-betegségek, a ritmuszavarok kezelése, illetve a vérzsír-eltérések korrigálása.

A gondos kivizsgálást olyanoknak ajánljuk, akiknél felmerül szív-érrendszeri betegség gyanúja. Kardiális okra visszavezethető leggyakoribb panaszok a következők lehetnek:

  • mellkasi fájdalom, 
  • nehézlégzés, 
  • csökkent terhelhetőség, 
  • lábdagadás, 
  • gyakori éjszakai vizelés, 
  • szívdobogás érzése, 
  • szédülés, 
  • eszméletvesztés. 

Ha nincs semmilyen „szíves” tünete, de a családban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek, akkor ne dilemmázzon tovább, mindenképp vizsgáltassa ki magát szakorvossal. Ha az autója hibásodik meg, szereti szakemberre bízni, hiszen, az ő munkájától függhet akár az élete is. Ne bánjon máshogy a szívével sem.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére kardiológiai kivizsgálás 39 900 Ft-ért (kb. 30 perc) A vizsgálatot Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvos végzi.
Anamnézis felvétel
Fizikális vizsgálat
EKG
Szívultrahang (Echokardiográfia)

Szűrővizsgálat azoknak, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy genetikai adottságok.

Rendelési idő: Dr. Böhm Tamás kedd 15.00-19.30-ig. minden páratlan csütörtök 15:00-19.30

Amihez most pluszba egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ - Budapest
Cég
Bokmed Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére