Mai­Kupon

Teljes test - láb, hónalj és intim - gyantázás csak nőknek, professzionális anyaggal az Angyali Érintés Szépség Szalonban 6.500 Ft helyett 3.200 Ft-ért, ebből most fizetendő 800 Ft. Hosszan tartó tökéletes simaság percek alatt, fájdalommentesen

A nők nagy része a minél hosszabb és tartós szőrtelenítést választják. Kutatások szerint erre a legalkalmasabb a gyantázás, mivel 3-4 hétig tart, amíg a szőr újra el nem kezd növekedni. Ha Te is szereted a tartós simaságot, akkor ezt az ajánlatot Neked találták ki!

Bársonyos simaság nyárra! A gyantázás még mai is az egyik legnépszerűbb szőrtelenítési eljárás.A gyantázásra érdemes legalább 0.5 cm-re növesztett szőrt hagyni a tökéletes eredmény érdekében. A gyantázás az intim szőrtelenítés biztonságos és hatékony módja.

A kezelés menete:

- Teljes láb, hónalj  és intim gyantázás ( csak nőknek! )

A gyantázott bőrfelület bársonyos tapintású lesz, mivel a gyanta nem csak a szőrt, hanem a bőr elhalt hámsejtjeit is eltávolítja. Ezen felül további számos előnyei vannak: tartósan sima bőrfelület, gyengébb szőrszálak, szőrbenövés csökkenése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Bejelentkezés: +36 (30) 971-7676, vagy bozoki.brigitta@gmail.com A kinyomtatott kupont hozd magaddal!

Most fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 2.400 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: 

- Teljes láb, hónalj  és intim gyantázás - csak nőknek.

Helyszín: Angyali Érintés Szépség Szalon 1084 Bp. Német út 21.

Ajánlat feltételei: Telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36 (30) 971-7676 telefonszámon.   Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni indoktól függetlenül! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek sms-t vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjatok üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyali Érintés Szépség Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német út 21.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére