Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes test méregtelenítése, narancsbőr eltüntetése, fogyás beindítása Dr Life piacvezető hullámmasszázs (nyirokmasszázs) segítségével 5 alkalommal 25.000 Ft helyett 4.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Esztétikai alkalmazás:

A hullámmasszázs által felgyorsított keringés az intenzív anyagcsere, a nyirokrendszer és a vízháztartás egyensúlyának helyreállításával segít kidolgozni a szervezetből a bevitt extra kalóriát és méreganyagokat. A narancsbőr a nők 90%-át és egyre több férfit is érint. A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. Hízás mellett az elsődleges ok a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lelassult vér és nyirokkeringés. Ezek az okok sajnos folyamatosan generálják egymást, hiszen a növekvő zsírsejtek a halmozódó salakanyagok egyre inkább gátolják a keringést, aminek éppen az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a területet a káros anyagoktól. A hullámmasszázzsal képesek vagyunk fokozni a vér és nyirokkeringést ezáltal elkezdjük elszállítani a már ott deponizált méreganyagokat. Így az egész folyamatot megállíthatjuk visszafordíthatjuk.Egészségügyi alkalmazás:

Az emberi szervezet létének alapvető feltétele a vérkeringés nyirokkeringés megfelelő működése. A mozgáshiányos életmód túlsúlyhoz vezet ami megterheli a szervezetet ezáltal vénás és nyirokkeringési problémákhoz vezethetnek. Megjelenik a végtagokon a pangó folyadék amely gyengülő immunrendszerhez vezet.
A kezelés tornáztatja az izmokat, erek falát, fokozza a vérkeringést, 50-szeresére felgyorsítja a nyirokkeringést. Nem egy tenyérnyi területen hanem a teljes testen. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre, mert erőteljesen globálisan fokozza a lerakódott salakanyagok eltávolítását. A hullámmasszázs kezelés a kiváltó okot szünteti meg ezáltal hosszútávú megoldást nyújtva vendégeink számára.

Ellenjavallatok: Fertőző bőrbetegség, Akut gyulladás, Pajzsmirigy túlműködés, Fekély, Daganatos megbetegedések, Akut mélyvénás trombózis, Pacemaker, Kezeletlen szívbetegség, Megnövekedett vénák, Súlyos szívritmuszavar, Kezeletlen magas vérnyomás, Kezeletlen asthma

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. március 18-ig használható fel.

A kupon megvásárlását követően időpont egyeztetés céljából vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a +36/ 70-588-2107 telefonszámon.

A szolgáltató elérhetőségei :Amazonit Szalon. 1042.Bp. Munkásotthon.u.18

Weboldal http://www.amazonitszalon.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Asztalos Adrienn
Cég
ENERGET Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Munkásotthon.u.18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére