Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes testanalízis készítése és kiértékelése a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával Energy Wave System /EWS/ Testelemző készülékkel 15.000 Ft helyett most 4.990 Ft-ért már két helyszínen.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szélesebb spektrumban mérjük be szervezete állapotát! Magasabb pontossággal több mint 300 paraméter mentén térképezzük fel szervezetét kortól függetlenül.

GPS az egészséghez! Térképeztesse fel a Szervezetét!

Megmutatja azt, hogy hol kér segítséget az Ön szervezete. A hiányok elfogadása után tudatosan Ön változtathat. Pontosan azt viszi be a szervezetébe, amire szüksége van.

A kapott eredmény utalhat a betegség természetére és komolyságára.

Professzionális: Több millió eset tanulmányozását követően, több évvel ezelőtt, számítás technikusok és orvos szakértők alakították ki a MagnetSpace testelemző professzionális készüléket.

Pontos: A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik. A készülékmérési pontossága elérheti a 85 % - ot, ami a kategóriájában kiváló.

Preventív: Ez az eszköz már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennek. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

Átfogó: A készülék az emberi szervezet széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 26 ( a férfiaknál 27) féle tesztjelentést kapunk a szervrendszer működéséről.

Kényelmes: A készülékkel az állapot bárhol, bármikor ellenőrizhető. Megkönnyítheti a szakorvosoknak a vizsgálati irány kiválasztását.

Gazdaságos: Az átlagember számára elérhető, és elfogadható.

Védelem: A tesztelés non – invazív. ( nem hatol be, nem sérti az emberi szervezetet) így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűtől.ENERGY WAVE SYSTEM (EWS)TESTELEMZŐ KÉSZÜLÉKKEL  végzett vizsgálat non- invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test pillanatnyi működését.

A program a 10 választható nyelv közül, MAGYAR nyelvű értékelést is készít, amelyet digitális formában oda adhatunk a mérést kérő Vendégnek.

A felmérés elvégzése: Az indikátor (szenzor) felületet tenyérrel érintve kb. 1 perc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó egészségi állapotáról.

Amennyiben a rendestől eltérő fizikai változás jelentkezik, az a belső szervek segélykéréseként értelmezhető. Olyan, mintegy vészjelző piros lámpa: felhívja a figyelmünket, arra figyelmeztet, hogy könnyebb megelőzni, mint kikezelni a betegséget (a súlyos problémákat). A kvantum-orvostudomány a modern biomedicina hatása és befolyása alatt bontakozott ki.

A család minden tagja igénybe veheti.

A gyerekeknek ajándék.

Az elemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kapunk információt:

Hölgyeknél: 164 db mérési eredmény

Uraknál: 156 db mérési eredmény

A teljesség igénye nélkül:

-  SZÍV ÉS ÉRRENDSZER, VESE FUNKCIÓ, GYOMOR ÉS BÉLFUNKCIÓ, TÜDŐ FUNKCIÓ, AGY ÉS IDEGEK, MÁJ ÉS EPE FUNKCIÓ, AGY ÉS IDEGEK, CSONT BETEGSÉG,  CSONTSŰRŰSÉG,  NŐGYÓGYÁSZAT, PROSZTATA, MÉRGEK, TOXINOK....

 


Minden, ami ezen a világon van rezgésben van, minden rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is.
Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyítást elősegítő módszereket fejlesztettek ki. ( pl.: Tibeti hangterápia, sámándobok, kristályok gyógyító hatásai, csakra – terápiák … stb.)

Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás és biorezonanciás kezelések. Ezen terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásain alapulnak. Mind a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat gyors, fájdalommentes, azonnali eredmények! Több oldalas írásos tanulmány az eredményekről amit e-mailben küldünk. 

Az indikátor ( szenzor) felületet tenyérrel érintve kb. 1 perc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó egészségi állapotáról.

Bejelentkezés kizárólag kuponkóddal: telefonon, vagy e-mailen keresztül az alábbi két helyszínen.

- Belvárosi Egészségmegőrző Stúdió: Tóth Tímea

+36 70 416 5815, timiforever@gmail.com,  Cím: 1063 Budapest, Bajnok utca 29. fsz. 11. - A WestEnd mellett
 
„Római Sasfészek”: Kolozsvári Márti

+ 36 70 240 6556, kolozsvarimarti@gmail.com, Cím: 3. kerület – Óbuda Tóga u. 3.

www.aloeplantationteam.com

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Tímea Ev
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére