Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes Vega teszt (allergia és candida szűrés), kb. 400 féle tesztanyaggal most kedvező áron 6 900 Ft helyett 3 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
- teljes vega teszt (allergia és candida szűrés)Candida szűrés - allergia szűrés - vega teszt
A vega teszt gyors, fájdalommentes elektro-akupunktúrás szűrési eljárás a sarjadzó candida gombák és a táplálék allergének meghatározására. Vega teszt elvégzése feltétlenül ajánlott az alábbiak esetén: emésztési panaszok, puffadás, székletzavar, hasfájás, visszatérő nőgyógyászati gondok, szénanátha, bőrelváltozások, csalánkiütések, krónikus fejfájás.
Az ún. "Kis vega teszt" = kb.130 féle gombát ill. táplálék összetevőt tartalmazó tesztanyagra történő mérés. A "Teljes vega teszt" = kb.400 féle tesztanyag, a fentieken túl légúti allergének, mosószerek, festékek, fémek stb. vizsgálatát jelenti.

Hogyan történik a vega teszt, candida és allergia szűrés?
Vega teszt berendezés egy központi egységből és két elektródából áll. A "föld elektródát" a páciens az egyik kezében tartja, míg a mérő elektródát az asszisztens a másik kézháton lévő, a mérésre alkalmas akupunktúrás ponthoz helyezi. A megfelelő mértékű, egyforma intenzitású nyomást Candida és allergia szűréskor az elektródába épített érzékelő biztosítja.

Candida, allergia szűrés - Vega teszt

A Vega teszt első lépéseként tesztanyag nélküli kalibráló mérés történik, majd a vizsgálati anyagokat tartalmazó ún. gyűjtőampullák következnek. Amennyiben valamelyik mérőampullára pozitív tartományba esik a válasz, azaz megváltozik az akupunktúrás pont vezetési képessége, amit egy analóg kijelző mutat, a gyűjtőampulla további bontásra kerül újabb tesztampullák behelyezésével.
A fentiek alapján, ha valakinél kevés a pozitív eredmény a Candida, allergia teszt során, gyorsan végzünk a méréssel, amennyiben sok a találat, azaz több gyűjtőampullát kell részleteiben visszamérni, tovább fog tartani.

Mire alkalmas a Candida szűrés - Vega teszt?
A vega teszt eredményétől függően egyéni diétára és életmódra vonatkozóan orvosi szaktanácsadás, egyénre szabott, célzott terápiás programok (méregtelenítés, léböjtkúra, infraszauna-hőterápia, akupunktúra) végezhetők rendelőnkben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Rendelő/telephely: Budapest 1114 Móricz Zsigmond körtér 3/b II. emelet 7.
Telefonszám: 06-1/225-3060, 06-1/225-3061
Email: arthro@gyogykozpont.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arthro Gyógyközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b
II. emelet 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére