Mai­Kupon

Kategóriák

Teljeskörű belgyógyászati vizsgálat - 12 000 Ft helyett
8 000 Ft-ért a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum jóvoltából! További 20% kedvezmény a terheléses ekg és a szívultrahang vizsgálat árából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: Belgyógyászati kórtörténet-felvétel, szakvizsgálat - 12 000 Ft helyett 8 000 Ft-ért! További 20% kedvezmény a terheléses EKG és a szívultrahangos vizsgálat árából!

Általános belgyógyászati fizikális vizsgálat, szív-, tüdő hallgatózás, hasi betapintás.
Vérnyomásmérés, rizikófaktorok felmérésével, családi-, és egyéni kórelőzmény felvételével, antropometriai adatok mérésével (testsúly, testmagasság, BMI, derékkörfogat, testzsír százalék mérés), nyugalmi EKG vizsgálat
.

A vizsgálat időtartama kb. 40 perc.
Leletkiadás azonnal.Amikor a bizonytalan tünetekkel nem tudja a páciens hova forduljon, a leggyakrabban ajánlott a belgyógyászat felkeresése. A belgyógyászat az, amely leginkább integrálja az általános orvosi gyakorlat szintjén a többi orvos-szakmát. Az igen széles területét felölelő gyógyító tevékenység során az egyes szakmák szakértői egymással összehangoltan végzik munkájukat. Szakorvosaink munkáját ultrahang és laboratóriumi diagnosztikai háttér, valamint dietetikus tanácsadás segíti.


Manapság a belgyógyászat is jelentős szakosodáson megy keresztül: a belgyógyászatból nőtt ki például a gasztroenterológia (gyomor-bélrendszeri betegségekkel), diabetológia (cukorbetegséggel), endokrinológia (belső elválasztású mirigyekkel) kardiológia (szív és érrendszeri megbetegedésekkel) foglalkozó szakágak. Belgyógyászaink a betegségmegelőzés és az egészséges életmód elhivatott képviselői, a legfrissebb szakmai eredményeket is felhasználva kezelik pácienseinket. A tünetek panaszok, kórtörténeti adatok ismeretében szűrőjelleggel vagy a tünetek okának kiderítésére a belgyógyász felállít egy diagnosztikus sorrendet laboratóriumi vizsgálatokkal, képalkotó vizsgálatokkal, további szakorvosi konzultációkra tett javaslattal.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 7-ig,, beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Az ajánlat felhasználható 2014. február 28.-ig!
Előzetes időpontegyeztetés szükséges telefonon!
Telefonszám: +36 1/794-3980
Email cím: info@budaioltokozpont.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére